Såld lägenhet på Enskedevägen 168 i Enskede - Svedmyra
Enskede - Svedmyra

Enskedevägen 168

Familjedröm i Enskede

Såld

Familjedröm i Enskede

Välkommen till denna moderna familjefyra i lummiga Svedmyra. Här bor du med stora sociala ytor, generöst tilltagen balkong om hela 12 kvm mot gård och tre lättmöblerade sovrum. Vidare erbjuder bostaden kök och vardagsrum som tillsammans är perfekta för umgänge, genomgående planlösning, två badrum där ett har tvättmöjligheter och bra förvaringsmöjligheter.

Bostaden ligger i eftertraktade Brf Enskedetorget. Husen byggdes 2018 och är utan kommande underhåll. Föreningen äger marken och har bra ekonomi. I föreningen finns tre olika garage för de boende, i denna trappuppgång kan du ta hissen rakt ned i ett av garagen.

Placerad på riktigt bra adress med nära till kommunikationer, matbutiker och grönskande parker. Tunnelbanans gröna linje från Svedmyra tar dig snabbt in till innerstan och buss 161 och 163 runt i söderort. Vid tunnelbanan hittar du välsorterade Ica Bea och i området närbutiken Coop. Går du en kort promenad runt i Enskede hittar du mysiga fik och riktigt bra restauranger.

Bostaden och området måste upplevas på plats, varmt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

6 200 000 kr

Ansvarig mäklare

Gustav Westerståhl

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.