Såld villa på Fasanvägen 12 i Enskede - Tallkrogen
Enskede - Tallkrogen

Fasanvägen 12

Drömhus på lugn gata med trädgårdstomt

Såld

Drömhus på lugn gata med trädgårdstomt

I familjevänliga Tallkrogen på en av områdets mest eftertraktade adresser hittar du detta hus i toppskick! Här bor du på lugn gata i familjehus med mysig trägårdstomt i sydväst. Utemiljön är mysig och prydligt organiserad med altan, planteringsytor, friggebod, tomt och parkeringsplatser. Huset har genomgått en mycket stor renovering 2013/2014 där nästan hela huset gjordes om helt. Bostaden utmärker sig med härlig öppen planlösning på övre plan där kök, vardagsrum och altan är fint sammanlänkade. Övre plan har även två sovrum i bra storlek och stilrent renoverat badrum. Nedre plan har stort sovrum, badrum med bastu, tvättrum, gillestuga, klädkammare och ett stort allrum som idag är syatljé. Tomten är friköpt. Detta är en fantastisk möjlighet för dig som vill ha ett riktigt bra boende i eftertraktat område.

Några minuters promenad bort har du Tallkrogen centrum med mataffär, restauranger och gym. I området råder fri parkering längst gatorna. Från Tallkrogen till T-centralen tar det ungefär 15 minuter med tunnelbanan. I området finns flera bra skolor och förskolor. Vidare finns flera lekparker och Svedmyraskogen i närheten. Här bor ni bekvämt och med närhet till allt som behövs för att få en trivsam vardag.

Bostaden måste upplevas på plats, välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

9 500 000 kr

Ansvarig mäklare

Gustav Westerståhl

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Benjamin Ramirez Givell

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.