Bäckaskiftsvägen 9 Stureby
Stureby

Bäckaskiftsvägen 9

Drömtrea högst upp i mycket bra förening!

Såld

Drömtrea högst upp i mycket bra förening!

Funkistrea högst upp i huset med låg avgift! På eftertraktad adress i lummiga Stureby hittar du denna ljusa och luftiga bostad med modern planlösning. Bostaden har härlig 50-tals charm med mängder av detaljer från byggåret. Placeringen högst upp i huset ger alla fönster trädkronor som utsikt och balkongen ser ut över föreningens grönskande gård. Vidare utmärker bostaden sig med hög takhöjd, platsbyggda garderober och en riktigt bra planlösning. Här finns stort vardagsrum som du når via vacker originaldörr, två sovrum i bra storlek och helkaklat badrum. Ett boende med kombination av moderna lösningar och gamla byggnaders charm i mycket stabila och välskötta Brf Skogskarlen. Till bostaden hör även ett källarförråd.

Stureby är ett barnvänligt och lugnt område med många vackra parker, bra skolor och mysiga promenadstråk. I direkt närhet ligger Sturebys tunnelbanestation som tar dig till knytpunkten Gullmarsplan med matbutiker, serviceutbud och kollektivtrafik. Kom och upplev denna kanontrea på plats! Varmt välkommen!

Visa mer
Slutpris

4 020 000 kr

Ansvarig mäklare
Gustav Westerståhl

Gustav Westerståhl

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.