Rörsoppsvägen 32 Enskede - Tallkrogen
Enskede - Tallkrogen

Rörsoppsvägen 32

Stor friköpt Tallkrogenvilla i oslagbart läge!

Såld

Stor friköpt Tallkrogenvilla i oslagbart läge!

- ACCEPTERAT PRIS - Friköpt familjevilla i drömläge! På en av områdets mest eftertraktade adresser hittar du detta härliga hus om totalt 214 kvm! Här bor du längts upp på gatan i familjehus med mysig insynsfri trädgårdstomt och Svedmyraskogen som närmsta granne. Utemiljön är ombonad och organiserad med altan, planteringsytor, fruktträd, tomt och parkeringsplats. Bostaden utmärker sig med stora fönsterpartier och en härlig öppen planlösning där kök, vardagsrum och altan är fint sammanlänkade. Nedre plan har ett stort allrum, badrum med bubbelbadkar, tvättrum och ett rymligt sovrum. En fantastisk möjlighet för dig som söker en större villa med möjlighet till tre sovrum på samma plan i ett eftertraktat område!

Bara några minuters promenad bort finns Tallkrogen centrum som erbjuder mataffärer, restauranger och gym. Längst områdets gator råder fri parkering. Med tunnelbanan från Tallkrogen tar du dig till innerstadens puls på ca 15 minuter. Området har ett utbud med bra förskolor samt skolor. Vidare finns stora grönområden i form av Svedmyraskogen och lekplatser. Här bor ni bekvämt och med närhet till allt som behövs för att få en trivsam vardag.

Kontakta mäklaren för visning! - Benjamin Ramirez Givell: 0707 444 384.

Visa mer
Slutpris

8 995 000 kr

Ansvarig mäklare
Benjamin Ramirez Givell

Benjamin Ramirez Givell

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.