Bäckaskiftsvägen 31 Stureby
Stureby

Bäckaskiftsvägen 31

Gaveltrea med solig balkong i mycket lågt belånad förening

Såld

Gaveltrea med solig balkong i mycket lågt belånad förening

Mysig gaveltrea i lågt belånad förening! På lugn gata i populära Stureby hittar ni denna ljusa och luftiga bostad med social planlösning. Här bor du i direktkontakt med föreningens gård och omkringliggande natur via fönster i tre väderstreck. Vidare utmärker bostaden sig med stort vardagsrum som du når via vacker originaldörr från köket, modernt kök med köksö som länkar ihop med hallen och två sovrum i bra storlek. Från vardagsrummet nås den västervända balkongen med en fin koppling till föreningens lekplats och grönska. Badrummet är helkaklat. Ett boende med kombination av moderna lösningar och gamla byggnaders charm i mycket stabila och välskötta Brf Skogskarlen. Till bostaden hör även två källarförråd.

Stureby är ett barnvänligt och lugnt område med många vackra parker, bra skolor och mysiga promenadstråk. I direkt närhet ligger Sturebys tunnelbanestation som tar dig till knytpunkten Gullmarsplan med matbutiker, serviceutbud och kollektivtrafik. Kom och upplev denna kanontrea på plats! Varmt välkommen!

Visa mer
Slutpris

4 650 000 kr

Ansvarig mäklare
Gustav Westerståhl

Gustav Westerståhl

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.