Nynäsvägen 318 Gamla Enskede
Gamla Enskede

Nynäsvägen 318

Unik och välplanerad trea i Gamla Enskede

Såld

Unik och välplanerad trea i Gamla Enskede

Mysig och unik trerummare med stora sociala ytor!
I eftertraktade Gamla Enskede hittar du denna ljusa och perfekt planerade lägenheten. Bostaden har en helt unik planlösning då vardagsrum, kök och sovrum tidigare var en butikslokal. Det stora butiksfönstret släpper in ett härligt ljus och påminner dig om husets historia. Kök och vardagsrum är fint sammanlänkande med köksö och utgör bostadens naturliga samlingsplats. Båda sovrummen är i bra storlek och har gott om förvaring. Rummen har ett härligt ljusinsläpp via fönster med klassiska spanjoletter, träbänksskiva och undersittande gjutjärnsradiatorer. Badrummet är fräscht och modernt. Här bor du i otroligt populärt och hemtrevligt område med grönskande omgivningar, moderna restauranger, välrenommerade förskolor och skolor, matbutiker, service samt kommunikationer i direkt närhet.

I föreningen finns en fantastisk baksida med utemöbler och grillmöjligheter, cykel- och barnvagnsförråd, tvättstuga och parkeringar att hyra. Till bostaden hör ett källarförråd.

Bostaden bör upplevas på plats!
Välkommen på visning

Visa mer
Slutpris

4 500 000 kr

Ansvarig mäklare
Gustav Westerståhl

Gustav Westerståhl

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.