Lingvägen 122 Gubbängen - Enskede
Gubbängen - Enskede

Lingvägen 122

Ljus & fin trerummare med social planlösning, belägen i omtyckt BRF!

Såld

Ljus & fin trerummare med social planlösning, belägen i omtyckt BRF!

Välkommen till en perfekt planerad trerummare med mysig balkong mot gården! Här bor du med eftertraktad öppen och social planlösning som med sina stora fönster gör lägenheten ljus, luftig och mycket trivsam. Vidare utmärker sig bostaden med hög standard, fin genomgående ekparkett och väldisponerade rum. Här finns rakt kök som direkt ansluter till bostadens vardagsrum. Rummen länkas samman av bostadens naturliga matplats som rymmer vänner och familj. Helkaklat badrum med tvättmöjligheter, två sovrum och kontor ombyggd från klädkammare. Här bor du i otroligt populärt och hemtrevligt område med grönskande omgivningar, välrenommerade förskolor och skolor, matbutiker, service och kommunikationer. Allt runt husknuten.

Brf Geringslådan är en stor och stabil förening med många fördelar för sina boende exempelvis gård med grillmöjligheter och lekplats, möjlighet att hyra parkering och bredband i månadsavgiften. Månadsavgiften har sänkts två gånger under de tre senaste åren av föreningen.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

4 850 000 kr

Ansvarig mäklare
Gustav Westerståhl

Gustav Westerståhl

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.