Lingvägen 122 Gubbängen - Enskede
Gubbängen - Enskede

Lingvägen 122

Familjebostad högst upp i gavelläge!

Såld

Familjebostad högst upp i gavelläge!

Familjefyra med fantastisk utsikt, gavelläge, sociala ytor och solsäker balkong högst upp i huset!
Runt hörnet från Gubbängen centrum hittar du denna ljusa och perfekt planerade familjelägenheten. Bostaden utmärker sig med hög standard, öppen planlösning, stora fönsterpartier samt fin genomgående ekparkett. Här finns rakt kök som direkt ansluter till bostadens vardagsrum. Rummen länkas samman av bostadens naturliga matplats som rymmer vänner och familj. Helkaklat badrum med tvättmöjligheter och tre sovrum, alla i bra storlek. Här bor du i otroligt populärt och hemtrevligt område med grönskande omgivningar, välrenommerade förskolor och skolor, matbutiker, service och kommunikationer i direkt närhet.

Brf Geringslådan är en stor och stabil förening med många fördelar för sina boende exempelvis gård med grillmöjligheter och lekplats, möjlighet att hyra parkering och bredband i månadsavgiften. Månadsavgiften har sänkts två gånger under de tre senaste åren av föreningen.

Varmt välkommen på visning! Boka in dig den tid du tänkte komma

Visa mer
Slutpris

5 930 000 kr

Ansvarig mäklare
Gustav Westerståhl

Gustav Westerståhl

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.