Rapphönsvägen 20 Tallkrogen
Tallkrogen

Rapphönsvägen 20

Charmig familjevilla i populära Tallkrogen!

Såld

Charmig familjevilla i populära Tallkrogen!

Välkommen till denna härliga villa om totalt 126 kvm i populära Tallkrogen. Här bor ni bekvämt med idyllisk småstadskänsla och storstaden på nära avstånd. Hörntomt med altan och lummig trädgård i bästa solläge! Toppläge på lugn återvändsgata. På entréplan finns kök och vardagsrum i öppen planlösning, badrum med dusch, två sovrum och altan som nås från vardagsrummet. Källarplan består av ett sovrum, badrum, förråd, pannrum och det tidigare garaget som byggts om och idag är förvaring, verkstad samt ett trädgårdsförråd som nås från gården.

Några minuters promenad bort har du Tallkrogen centrum med mataffär, restauranger och gym. I området råder fri parkering längst gatorna. Från Tallkrogen till T-centralen tar det ungefär 15 minuter med tunnelbanan. I området finns flera bra skolor och förskolor. Vidare finns flera lekparker och Svedmyraskogen i närheten. Här bor ni bekvämt och med närhet till allt som behövs för att få en trivsam vardag.

Välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

8 000 000 kr

Ansvarig mäklare
Benjamin Ramirez Givell

Benjamin Ramirez Givell

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande
Gustav Westerståhl

Gustav Westerståhl

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.