Årstavägen 59 Årsta
Årsta

Årstavägen 59

Renoveringchans i Årsta!

Såld

Renoveringchans i Årsta!

Renoveringschans! I mysiga och extremt eftertraktade Årsta hittar du denna härliga tvårummare i hus från 40-talet. Bostaden ligger en och halv trappa upp med fönster och balkong mot husets lugna baksida. Här får du ett boende med möjlighet att skapa ditt moderna hem i kombination med gamla byggnaders charm. Bostaden utmärker sig med stora fönster prydda med klassiska vred, originalparkett i vardagsrummet, platsbyggda garderober i hallen, kök med klassiska detaljer, hög takhöjd och riktigt bra planlösning.

Perfekt placerad på i Årstacentrum och omringad av grönskande parker och promenadstråk. I närområdet finns all möjlig service man kan önska sig som mataffärer, restauranger, frisör, träning, badplatser och promenadavstånd till Årstaberg. Några minuters promenad bort ligger Årstaskogen med badplatser, utegym, vackra promenadstråk, kolonilotter och

Till bostaden tillhör två förråd, ett stort vindsförråd och ett matkällarförråd i källaren. Du får även tillgång till föreningens allmänna utrymmen som tvättstuga, grönskande gård med grillplats och boulebana samt möjlighet att hyra parkeringsplats och övernattningslägenhet. Lägenheten ligger i direkt närhet till kommunikationer med tvärbanestation Valla torg och buss 160. Dessa tar dig till Gullmarsplan, Liljeholmen eller Årstaberg på nolltid.

Kontakta ansvarig mäklare för information om visningar

Visa mer
Slutpris

3 300 000 kr

Ansvarig mäklare
Gustav Westerståhl

Gustav Westerståhl

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.