Skolvägen 3 Gamla Enskede
Gamla Enskede

Skolvägen 3

Kommande! Välplanerad trea i Gamla Enskede

Såld

Kommande! Välplanerad trea i Gamla Enskede

Mysig trerummare med moderna lösningar, härlig charm och låg avgift i omtyckt brf! På lugn gata i eftertraktade Gamla Enskede hittar du denna ljusa och perfekt planerade lägenhet. Bostaden utmärker sig med bevarade detaljer från byggåret, effektiv planlösning, klädkammare, stora fönsterpartier samt snyggt genomgående brädgolv. Här finns ett modernt uppfräschat originalkök som med lätthet rymmer vänner och familj vid bostadens naturliga matplats. Smart planerat vardagsrum med ljusinsläpp från vackra dubbeldörrar. Helkaklat badrum med badkar och två sovrum i bra storlek. Här bor du i otroligt populärt och hemtrevligt område med grönskande omgivningar, moderna restauranger, välrenommerade förskolor och skolor, matbutiker, service samt kommunikationer i direkt närhet.

Brf Stora Gungan är en stabil med många fördelar för sina boende. Föreningen har välskött ekonomi och en tydlig underhållsplan för framtiden. De boende har tillgång till en fantastisk lummig gård med bärbuskar, rosenhäckar, fruktträd och vintertid egen skridskobana med julgran och belysning. Till bostaden hör ett källarförråd.

Bostaden bör upplevas på plats! Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Visa mer
Slutpris

5 050 000 kr

Ansvarig mäklare
Gustav Westerståhl

Gustav Westerståhl

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.