Gullmarsvägen 81 Årsta
Årsta

Gullmarsvägen 81

Två i 40-talshus, placerad på lugn gata i Årsta nära innerstadens puls

Såld

Två i 40-talshus, placerad på lugn gata i Årsta nära innerstadens puls

Mysig tvåa med balkong i sydväst i skuldfri förening! På lugn gata i eftertraktade Årsta hittar ni denna härliga bostad med perfekt planlösning och direktkontakt med naturen. Lägenheten är luftig med hög takhöjd och välplanerade rum. Från vardagsrummet nås balkongen mot lugn baksida och grönskande omgivning. Vidare finns kaklat badrum, förvaring via stort antal garderober samt rymligt kök med matplats. Ett boende med kombination av moderna lösningar och gamla byggnaders charm.

Brf Aspen är en stabil med många fördelar för sina boende. Föreningen är skuldfri med mycket välskött ekonomi och en tydlig underhållsplan för framtiden. De boende har tillgång till en lummig baksida med trädäck och utemöbler, tvättstuga, övernattningsrum och snickarbod. Till bostaden hör två källarförråd. Här bor du i otroligt populärt och hemtrevligt område med grönskande Årstaskogen och glittrande Årstaviken runt hörnet. Vidare erbjuder närområdet moderna restauranger, välrenommerade skolor och förskolor, mysiga fik, matbutiker, service samt goda kommunikationer.

Bostaden bör upplevas på plats!
Varmt välkommen på visning

Visa mer
Slutpris

3 800 000 kr

Ansvarig mäklare
Gustav Westerståhl

Gustav Westerståhl

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.