Lingvägen 122 Enskede - Gubbängen
Enskede - Gubbängen

Lingvägen 122

Familjetrea med mysig uteplats!

Såld

Familjetrea med mysig uteplats!

I familjevänliga Gubbängen hittar du denna fräscha och perfekt planerade trerummare möjlig att bygga om till fyra. En halv trappa upp från gatan med mysig uteplats mot baksidans grönskade gård. Bostaden utmärker sig med öppen och effektiv planlösning med stora fönsterpartier samt fint genomgående ekparkettgolv. Här finns modernt kök som sammansatt med det stora ljusa vardagsrummet utgör bostadens naturliga samlingsplats, helkaklat badrum med klinkergolv, rymligt sovrum med garderobsvägg, barnrum/kontor och klädkammare för god förvaring som även går att göra till sovrum. Här bor du i otroligt populärt och hemtrevligt område med grönskande omgivningar, välrenommerade förskolor och skolor, matbutiker, service och kommunikationer i direkt närhet.

Brf Geringslådan är en stor och stabil förening med många fördelar för sina boende exempelvis gård med grillmöjligheter och lekplats, möjlighet att hyra parkering och bredband i månadsavgiften. Månadsavgiften har sänkts två gånger under de tre senaste åren av föreningen.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

4 000 000 kr

Ansvarig mäklare

Gustav Westerståhl

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.