Wollmar yxkullsgatan 48D Södermalm - Maria
Södermalm - Maria

Wollmar yxkullsgatan 48D

Kommande försäljning

Såld

Kommande försäljning

På en av Södermalms hetaste adresser nära både Zinkenstam och Mariatorget hittar du denna fräscha och mycket välplanerade tvårummare. Bostaden utmärker sig med effektiv planlösning, västervänd balkong mot lummig baksida och charm från 20-talet. Detaljer från byggåret återfinns som snygg fiskbensparkett, djupa fönsternischer, vackra spröjsade dubbeldörrar med spanjoletter och hög takhöjd.

Vidare finner du modernt rakt kök som tillsammans med det stora ljusa vardagsrummet utgör bostadens naturliga samlingsplats, helkaklat badrum med dusch, inbjudande hall och stort sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Placerad på lugn och lummig bakgata med all möjlig service och kommunikation runt hörnet. För dig som vill bo i hjärtat av Södermalm och samtidigt ha lugn miljö utanför porten är denna bostad perfekt. Området Maria är ett hemtrevligt med grönskande parker, populära välrenommerade restauranger, alla möjliga butiker, vackra promenadstråk och goda kommunikationer som tar dig överallt i Stockholm.

Brf Postiljonen är en stor förening med 147 bostadsrätter som bildades redan 1929. Väldigt lågt belånad med god ekonomi och äger marken.

Bostaden annonseras som kommande, passa på att köpa innan den kommer ut på öppen marknad.
Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Visa mer
Slutpris

4 100 000 kr

Ansvarig mäklare
Gustav Westerståhl

Gustav Westerståhl

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.