Lägenhet till salu på Bygärdesvägen 4 i Spånga - Bromsten
Spånga - Bromsten

Bygärdesvägen 4

Till salu

Mysig och välplanerad 1a, med ett allrum som lätt rymmer säng, matbord och soffa. Brf Oskar 12 ligger mitt i Bromstens grönskande villaträdgårdar, med motionsslingor i skog och utegym. Huset har också en egen, stor trädgård på fastighetens baksida, inbäddad i grönska som erbjuder egna odlingsytor, avkoppling samt umgänge för grillkvällar. Nytt helkaklat badrum. Privat parkering för boende. Affär 100 meter bort. Gångavstånd till Spånga centrum. Utmärkta kommunikationer (23 min från T-Centralen) med alternativ till både pendeltåg och T-bana. Varmt välkommen till visning!

Visa mer
Bygärdesvägen 4 Bygärdesvägen 4 [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Pris: 1 295 000 SEK
  • Boarea: 28 kvm föreningens information
  • Antal rum: 1 rum
  • Våning: 2 av 3, ej hiss
  • Avgift: 2 003 kr. Ink värme, vatten, förråd , odlingdlott. Bredband debiteras med som ett obligatoriskt tillägg utöver månadsavgiften på 129kr/mån
  • Förening: Brf Oskar 12
  • Byggnadsår: 1964
  • Område: Spånga - Bromsten, Stockholm

1 295 000 SEK

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Fredrik Jakobsson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Allrum

Rymligt och lätt möblerat allrum med öppenplanlösning mot köket. Allrummet rymmer med lätthet både soffgrupp och matsalsbord. Här finns även en välplacerad sovalkov som med lätthet rymmer en större säng. Allrummets härliga ljusflöde kommer från flera stora fönsterpartier dessa fönster skänker lägenheten otroligt mycket ljus något som verkligen ger lägenheten en känsla av hemtrevnad.

Kök

Modernt kök med en social och öppen planlösning mot vardagsrummet. Köket erbjuder mycket goda förvaringsmöjligheter bakom den ljusa skåps inredningen, de mörka arbetsbänkarna förhöjer den stilrena looken som de ljusa köksluckorna samt det vita kaklet som sitter ovan arbetsbänken ger. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys och spis med glaskeramikhäll.

Badrum

Stambytt badrum med modernt vitkaklade väggar och golvet är beklätt med ett ljust klinker vilket ger en rymlig och modern känsla. I övrigt är badrummet välutrustat med wc, tvättställ med tillhörande spegel, dusch och handdukstork.

Hall

Här välkomnas man av en rymlig och ljus hall med mycket goda förvaringsmöjligheter genom stora garderober. Redan i hallen slås man av det härliga ljus som sedan präglar hela lägenheten. Väggarna ljusa och på golvet ligger en snygg ekparkett som sedan är genomgående i stort sett i hela lägenheten.

Övriga bilder

Planlösning

Om bostaden

Mysig och välplanerad 1a, med ett allrum som lätt rymmer säng, matbord och soffa. Brf Oskar 12 ligger mitt i Bromstens grönskande villaträdgårdar, med motionsslingor i skog och utegym. Huset har också en egen, stor trädgård på fastighetens baksida, inbäddad i grönska som erbjuder egna odlingsytor, avkoppling samt umgänge för grillkvällar. Nytt helkaklat badrum. Privat parkering för boende. Affär 100 meter bort. Gångavstånd till Spånga centrum. Utmärkta kommunikationer (23 min från T-Centralen) med alternativ till både pendeltåg och T-bana. Varmt välkommen till visning!

Visa mer

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
2 003 kr, ink värme, vatten, förråd , odlingdlott. Bredband debiteras med som ett obligatoriskt tillägg utöver månadsavgiften på 129kr/mån
Antal rum
1 rum + Kök
Boarea
28 m² föreningens information
Våning
2 av 3
Andel i förening
2,73 %
Nettoskuldsättning
164 204 kr, Som underlag till beräkningen har föreningens årsredovisning (2022) använts. Den indirekta nettoskuldsättningen har beräknats på följande sätt: föreningens räntebärande skulder minus räntebärande tillgångar minus likvidamedel multiplicerat med andelstalet för årsavgift (i decimalform).

Föreningen

Namn
Brf Oskar 12
Allmänt om föreningen
Föreningens fastighet, Bygärdesvägen 4 och 4A är byggd år 1964. På fastigheten finns 1 stycken bostadshus innehållande 24 lägenheter som alla är bostadsrätter.

Föreningen har 12 parkeringsplatser som kan hyras till en kostnad om ca 100 kr/månad.
Parkering är gratis ute på gatan.

I föreningen finns ett cykelrum och ett styrelserum.
Till varje lägenhet hör ett källarförråd samt ett matkällarförråd.

Fastigheten stambyttes 2011.
Avgiften höjs årligen med 2%.

Bredband. Fiber finns indraget till alla lägenheter. Stockholms Stadsnät. En avgift om 129 kr/månad.

Till föreningen finns en stor grönskande innergård. Det finns även odlingslotter för den med "gröna fingrar".

Överlåtelseavgift 1 433 kr står köparen för. Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 573 kr.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
1964
Uppvärmning
Bergvärme
Fönster
2-glas
Hiss
Nej

Ekonomi

Utgångspris
1 295 000 kr
KOMMUNALSKATT
30,425%
Pantsatt
Nej

DRIFT

El
3 000 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
3 000 kr/år
Energideklaration
Utförd 2019-06-24
Energiklass
G
PRIMÄRENERGITAL
212 kWh per kvm och år

Allmänt om området

Bebyggelsen i Bromsten utgörs av både flerfamiljshus och villa/radhusområden som omges av härliga grönområden.
I närheten finns Eggeby naturområde med härligt natur- och djurliv. Från Bromsten har ni även nära till Ursvik med belysta motionsspår och härlig natur. Vid snö finns här ett av Stockholms bästa skidspår.

SKOLOR
Bromstensskolan med Åk 0-6 - Carl Barks väg 10, Ellen Key skolan med Waldorf pedagogik - Duvbovägen 94

I närheten finns även Sundbyskolan och Spånga gymnasium.

FÖRSKOLOR
Bromstensgård - Duvbovägen 127, Björken - Småbjörksvägen 1, Bullerbyn - Fältvägen 3, Föräldrakooperativet Därgbjörken - Rissnavägen 28, Föräldrakooperativet Älgen - Cervinsväg 10, Bittinge - Spånga kyrkväg 428, Torpstugan - Torpstugegränd 1

Kommunikation

Busslinjerna i Bromsten tar dig snabbt till bl a Rissne, Sundbyberg, Solna, Hallonbergen, Spånga, Vällingby eller Hässelby.
T-bana finns i Rissne och pendeltåg i Spånga C. Till T-banan i Rissne är det gångavstånd.

Närservice

Härliga grönområden omger Bromsten och inbjuder till motion eller lugnare promenader i vacker omgivning.
För den idrottsintresserade finns både Bromstens IP och Spånga IP, en friidrottsanläggning med hall för både fotboll och ishockey. Vintertid finns här även skidspår.
I Bromsten finns några affärer och mindre kvartersrestauranger. De flesta är koncentrerade till Bromstensplan. Här finner du bl a Coop Konsum och restauranger.
I närområdet finns Spånga centrum vid Spånga Torg, där det finns gott om affärer och övrig service. Där finns bl a bank, bibliotek, matvaruaffärer, kött- och fiskbutik, frisörer, tobakshandel, blomsteraffär, järnhandel, Second Handbutik och några mindre kvartersrestauranger och caféer. Vårdcentral och flera tandläkarmottagningar finns också i centrum.
Djursjukhus och affärskedjan Lidl finns även i närheten av centrum.
Vill man storhandla är det inte långt till stormarknader i Bromma Blocks, Kista, Sundbyberg, Ursvik eller Vinsta. I och med nybyggnationer kring järnvägen kommer affärsutbudet att öka ytterligare.

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Fredrik Jakobsson

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Fredrik Jakobsson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Bolånekalkyl

Hitta bostaden

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Allrum

Kök

Badrum

Hall

Övriga bilder

Planlösning