Kaprifolvägen 34 Hässelby Södra Villastad
Hässelby Södra Villastad

Kaprifolvägen 34

60-tal när det är som bäst

Såld

60-tal när det är som bäst

En vacker skifferbeklädd mur, prydlig stenläggning och välskött trädgård omgärdar denna trivsamma familjevilla på lugna och mysiga Kaprifolvägen. Husets 253 kvm erbjuder bl.a. fantastiska sociala ytor på övre plan med kök och stort vardagsrum i vinkel. Det faktum att umgängesytorna ligger på övre plan ger ett härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Från kök och vardagsrum nås dessutom den längsgående balkongen med fri utsikt över trädgård och grannskapet.

Huset inrymmer totalt 5 sovrum varav 3 på övre plan. Renoverade badrum finns på båda våningsplanen, på nedre plan lockar dessutom bastubad och ångdusch.

Garaget är i bra storlek och en dröm i uppfyllelse för den med bilintresse eller för hemmasnickaren.

Huset är i ett genomgående fint skick med omsorg för detaljer och flera tilltalande attribut från byggåret bevarade såsom den smalstaviga ekparketten lagt i holländskt mönster, vackra fönsterbänkar i sten samt gedigna platsbyggda stommar i köket med teakluckor i original. Balkongernas vackra smidesräcken, skiffret som löper längs med entréplanets framsida och möter lärkpanelen vid balkongen är något för finsmakaren.

Den plana trädgårdstomten är optimal för barnfamiljen. Gräsmattan utgörs av en lättskött och prydlig gräsmatta samt ett stort trädäck för sommarens grillfester. Baksidan vetter mot skogsallmänning - perfekt för barnens lekar, härifrån kan med fördel blommorna till midsommarkransen plockas.

Bergvärme sörjer för god energiprestanda. Här bor du tryggt med nyligen målat plåttak över huvudet, omdränerad grund och med en fasad i tegel, skiffer och puts.

Läget borgar för att underlätta livspusslet med gångavstånd till Villastadsskolan, nybyggd förskola i kvarteret och en snabb cykeltur till svalkande bad i Mälaren. Åkermyntans Centrum med mataffärer och restauranger ligger nära tillhanda. T-banans gröna linje finns dryga kilometern bort, ännu närmare finns snabba bussar till både Spånga och Vällingby.

Visa mer
Slutpris

7 525 000 kr

Ansvarig mäklare
Niclas Holmberg

Niclas Holmberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.