Rågångsvägen 8 Spånga - Bromsten
Spånga - Bromsten

Rågångsvägen 8

2 plansvilla med inredd källare om totalt 255 kvm!

Såld

2 plansvilla med inredd källare om totalt 255 kvm!

En stor altan längst med husets södra och västra sida. Denna villa är utrustat med flertalet sällskapsytor samt sex stycken sovrum. Under 2014 renoverades även badrummet på övre plan. Ett stort och luftigt kök med gott om plats för större matplats- från köket har Ni även utgången till husets soliga altan. Stor tvättstuga utrustat med tvättmaskin och torktumlare samt arbets- och förvaringsytor. På nedre plan finner Ni en stor badrumsdel med golvvärme. Badrummet är utrustat med bastu, dusch och wc. Källarplan erbjuder dig goda förvaringsmöjligheter med hjälp av ett inrett förråd och ett allrum/gillestuga med en härlig öppen spis. Huset är även utrustat med bergvärme och ett garage med plats för 2 bilar plus p-plats för ytterligare 2 bilar.

Bosätter du dig på Rågångsvägen 8 har du gångavstånd till både Coop Bromsten, förskolan Bullerbyn och Bromstens Gård , lekplatser m.m. Gångavstånd till Spånga station- därifrån kan du på korta 13 minuter med pendeltåg 43 ta dig in till City.

Visa mer
Slutpris

6 600 000 kr

Ansvarig mäklare
Josefin Jörnelius

Josefin Jörnelius

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.