Såld radhus på Mässingsgränd 16 i Vällingby - Grimsta
Vällingby - Grimsta

Mässingsgränd 16

Välkomna till ett fantastiskt boende som erbjuder en härlig wow känsla!

Såld

Välkomna till ett fantastiskt boende som erbjuder en härlig wow känsla!

Mässingsgränd 16 ritades av arkitekt Joachim Billing och byggdes 2001, bostaden erbjuder alla tänkbara bekvämligheter som ett nyare boende har att erbjuda. Känslan av ljus och rymd följer med en runt i hela huset och den generösa takhöjden på övervåningen är verkligen något extra. Huset ligger i gavelläge med en av de största tomterna i området vilken inkluderar trädäckad altan på baksidan, stenlagd uteplats på framsidan och stor gräsmatta med bra möjligheter för odling. Bredvid tomten ligger en allmänning, perfekt för fotbollsmatcher eller frisbeekastning. Solen följer tomten under hela dagen, från uppgång till sen eftermiddag på altanen och sedan på framsidans uteplats till sen kväll.

Det här är ett boende man måste uppleva på plats. VÄLKOMNA!

"Så här är det att bo på Mässingsgränd"
Mässingsgränd är en undangömd pärla. En plats att bo på i livets alla skeden om man gillar trevliga grannar och närheten till stadens puls men gärna är i naturen och njuter av lugnet i hemmet. För den som vill odla eller njuta av skogens skatter finns tillgång till odlingslotter och nästan en egen stig upp i skogen till både svamp, blommor och bär eller bara för att leka pirat och äventyrare på stockar och stenar. Med närhet till skola och förskola underlättas föräldralivet och barnen kan tryggt gå själva till skolan i lagom ålder.

Visa mer
Slutpris

4 350 000 kr

Ansvarig mäklare

Fredrik Jakobsson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.