Beckomberga allé 21 Bromma / Beckomberga
Bromma / Beckomberga

Beckomberga allé 21

Townhouse i två plan om 144kvm med låg avgift och två underbara uteplatser!

BUDGIVNING PÅGÅR

Townhouse i två plan om 144kvm med låg avgift och två underbara uteplatser!

SNABBFAKTA

  • Utgångspris: 7 995 000 kr
  • Boarea: 144 kvm föreningens information
  • Antal rum: 5 rum
  • Våning: 1 av 4
  • Avgift: 6 035 kr Månadsavgiften inkluderar värme, kallvatten, tv-paket bas, bredband och telefoni samt bostadsrättstillägg till hemförsäkring.
  • Förening: Riksbyggens Brf Vingården
  • Byggnadsår: 2017
  • Område: Bromma / Beckomberga, Stockholm

På webbplatsen redovisas normalt alla inkomna bud. Undantagsvis kan det förekomma att säljaren beslutar att ett visst bud inte ska redovisas på webbplatsen. Du kan alltid vända dig till mäklaren för att få information om samtliga bud. Samtliga bud noteras också i den budgivningslista som mäklaren enligt lag ska upprätta och överlämna till köpare och säljare.

Visa mer

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Fredrik Jakobsson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Välkommen till Beckomberga allé 21

Detta underbara stadsradhus om 144 välplanerade kvadratmeter erbjuder en smart planlösning, två vältilltagna uteplatser en i soldränkt söderläge och en där man kan njuta av skuggan under de varmaste timmarna och sedan de sista värmande solstrålarna innan solnedgången. Radhuset erbjuder en mycket hög materialstandard i allt från parkettgolv till badrumsinredning och kök, här får man också en låg månadsavgift avgift i en förening som har bekvämligheter i form av garage i huset där man även har en separat tvättplats, lekplats i anslutning till huskroppen med gungor och sandlåda, källarförråd och mycket annat. Vilket gör detta till ett mycket enkelt och bekvämt boende.

Varmt välkomna hem!

I trivsamma Beckomberga har du nära till allt. Shopping, mataffärer, kollektivtrafik och naturen. Barnvänligt område med lugna gator och sparsamt med trafik.
Intill Beckombergas historiska byggnader hittar du Riksbyggens Brf Vingården som tillsammans med lånade detaljer och nya moderna inslag skapat ett helt nytt formspråk i Beckomberga, lägenheterna håller en för området extremt hög standard och sticker tack vare detta ut i mängden.
I anslutning till föreningen fastigheter ligger den stora Klockhusparken om 13 000 kvm. Här finns det bland annat grannarnas gemensamma kolonilotter, boulebana, uteplatser och grill. Dessutom finns det stora grönytor för umgänge och lek. I hjärtat av parken finns en Kulturpaviljong på 625 kvm där du får ta del av västerorts blomstrande kulturliv.

Varmt välkomna på visningarna!

Kök

Köket är väl tilltaget och nås från hallen. Här erbjuds man en mycket modern och exklusiv känsla med hjälp av den grågröna köksinredningen, bänkskivan i ljus sten komposit samt de rostfria vitvarorna i form av fullstor kyl & frys, induktionshäll, inbyggd ugn, inbyggnadsmikro samt integrerad diskmaskin. Köket rymmer med lätthet även ett större matsalsbord för 4-6 personer.

Visa mer

Vardagsrum

Från hallen når man det luftiga vardagsrummet med stora fönsterpartier mot föreningens grönskande innergård som skänker lägenheten otroligt mycket ljus. Här finns också utgången till en av radhusets två uteplatser. Vardagsrummet är väl tilltaget vilket gör att man har gott om plats för en soffgrupp samt större matplats om man önskar detta.

Visa mer

Uteplats

Från vardagsrummet nås en av bostadens uteplatser. denna perfekt belägna uteplatsen har ett soldränkt söderläge vilket gör det till den naturliga platsen att spendera soliga sommardagar på samtidigt som man kan njuta av den grönskande innergården och Beckombergas historiska byggnader.

Visa mer

Badrum

Exklusivt badrum med härlig hotell känsla. Här erbjuds man ljust kaklade väggar som sedan bryts av mot samma Marrakech klinker som i tvättstugan detta golv är även utrusat med härlig komfortvärme. Den mycket väl tilltagna spegeln ger rummet en härlig rymd samtidigt som man har gott om avställningsyta framför denna på bänkskivan i exklusiv jura kalksten. I övrigt är badrummet välutrustat med vägghängd wc, handdukstork, dusch som avskärmas av duschdörr i klarglas samt tvättställ.

Visa mer

Tvättstuga

Från köket når man den välplanerade och rymliga tvättstugan. Golvet pryds av ett vackert Marrakech mönstrat klinker, förvaringen är välordnad genom flera skåp. Här finns även tvättmaskin, torktumlare och en separat vask vilket gör tvättandet till ett rent nöje.

Visa mer

Hall

Här välkomnas man av en rymlig och möblerbar entréhall med mycket goda avhägningsmöjligheter som underlättas enormt genom det väl tilltagna förrådet/klädkammaren som nås från hallen. I hallen möts man av den moderna tvåstavsparketten i ek vilken sedan är genomgående i hela bostaden.

Visa mer

Uteplats entré

Vid entrén finner du den andra uteplatsen. Denna är belägen i ett nordligt läge vilket gör det till den perfekta platsen att rymma solen under dagens varmaste timmar om man önska lite svalka i skuggan . Här kan man även avnjuta sommarkvällens sista solstrålar och samtidigt njuta av något gott att äta eller dricka.

Visa mer

Sovrum 1

Sovrum 1 ligger på övre plan och är väl tilltaget här har man ett härligt ljusinsläpp tack vare de stora fönstren. Detta sovrum erbjuder gott om plats för både dubbelsäng samt extra förvaring om så önskas.

Visa mer

Badrum öp

På det övre planet finns även här ett väl tilltaget badrum som likt det på entréplan erbjuder en exklusiv känsla. Även här finns en enorm och inkaklad spegel med samma bänkskiva av kalksten framför. I övrigt är badrummet på övreplan lika välutrustat som det där nere med komfortvärme i golvet, vägghängd wc, handdukstork, tvättställ samt badkar.

Visa mer

Sovrum 2, 3 och 4

Dessa tre sovrummen är även de väl tilltagna och passar utmärkt som barnrum alternativt arbetsrum om så önskas. I det större av dessa tre rum finns en stor skjutdörrsgarderob som gör förvaringen till ett rent nöje.

Visa mer

Planskisser

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Radhus
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
6 035 kr, Månadsavgiften inkluderar värme, kallvatten, tv-paket bas, bredband och telefoni samt bostadsrättstillägg till hemförsäkring.
Antal rum
5 rum + Kök
Boarea
144 m² föreningens information
Våning
1 av 4
Andel i förening
1,54018 %
Andel av årsavgift
1,54014 %

Föreningen

Namn
Riksbyggens Brf Vingården
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
89 lägenheter, 2 lokaler
Tillåter föreningen juridisk person
Nej
Äger föreningen marken
- Föreningen äger marken tillsammans med 5 andra bostadsrättsföreningar och 1 fastighet (gröna kapellet) i området. De ingår i Klockhusparkens samfällighetsförening i Beckomberga.
- Samfälligheten äger och driver bland annat all mark, garaget, 4 miljöhus och bergvärmeanläggningen.
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Tillåter föreningen delat ägande
Ja, föreningen godkänner delat ägande.
Överlåtelseavgift
1 208 kr
Pantsättningsavgift
483 kr
Allmänt om föreningen
Riksbyggens Brf Vingården registrerades 2014 och är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen har 89 bostadsrättslägenheter och äger marken.
Information om månadsavgiften
Månadsavgiften inkluderar värme, kallvatten, tv-paket bas, bredband och telefoni samt bostadsrättstillägg till hemförsäkring.
Tv och Bredband
Föreningen har upphandlat ett gruppavtal med Ownit (Stockholms stadsnät) för TV-och bredband. I detta ingår:
- Kabel-TV (basutbud)
- Bredband (100/100)
Gemensamma utrymmen
Gemensamma utrymmen:
- I anslutning till föreningens fastigheter ligger den stora Klockhusparken om 13 000 kvm. Här finns det bland annat grannarnas gemensamma kolonilotter, boulebana, uteplatser och grillplats. Dessutom finns det stora grönytor för umgänge och lek.
- I föreningen finns ett välutrustat och omhändertaget orangeri. Föreningens medlemmar har möjlighet att hyra det trevliga orangeriet med tillhörande grill och uteplats för olika typer av sammankomster. Kostnad är 200 kr/dygn.
- Det finns även möjlighet att boka en övernattningslägenhet som är delad mellan alla föreningar inom samfälligheten. Kostnad är 200 kr/natt.

Föreningen har även tillgång till:
- Tvättstuga
- Gemensamhetslokal
- Barnvagnsrum
- Cykelrum
Parkering
Garage-och parkeringsplatser:
- Föreningen har 81 st garageplatser, 4 st garageplatser med el (delas med samfälligheten) samt 3 st MC-platser.
- En garageplats kostar 1000 kr/mån. Det är i dagsläget kö (kontrollerat 2021-11-09).
- En garageplats med el kostar 1300 kr/mån. Det är i dagsläget kö (kontrollerat 2021-11-09).
- En MC-plats kostar 400 kr/mån.

- Det finns en dialog med samfälligheten att skaffa 30 nya el-platser i garaget. Beslutet är inte helt färdigt men det ser enligt föreningen bra ut. Föreningen är nöjda med antal platser jämfört med behov och det finns platser i övriga föreningar som går att hyra via samfälligheten.
Övrigt
- Varje lägenhet har individuell mätning av varmvatten och hushållsel som faktureras av föreningen enligt faktiskt förbrukning.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Genomförda renoveringar-och underhållsarbeten:
2021: Samtliga badrum gjordes om
2020: Två-årsbesiktning genomförd

Kommande renoveringar-och underhållsarbeten:
- Det kommer att åtgärdas besiktningsanmärkningar på taket under vår/sommar (kontrollerat 2022-03-24).

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
2017
Uppvärmning
Bergvärme
Fönster
3-glas
Hiss
Nej

Ekonomi

Utgångspris
7 995 000 kr
KOMMUNALSKATT
29,885%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
5 500 kr/år
vatten
1 000 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
6 500 kr/år

Omgivning

Allmänt om området

Beckomberga är ett lugnt och grönt område som är perfekt för alla, inte minst barnfamiljer. Detta tack vare det stora utbudet av förskolor, skolor, daghem och parker.
Med vackra miljöer, äppelträd, skogsbackar och alléer är Beckomberga platsen för dig som vill bo nära naturen, bara 20 minuter med bil från Stockholms city. Nära till underbara restaurangen "Bromma bistro" längs med spångavägen. Inom området finns även två välsorterade matbutiker med öppettider från 07-22 varje dag. Här ligger även ett nyöppnat gym, simhall och underbara Klockhusparken, perfekt för picknickar.

Kommunikation

I området går bussarna 113,115,117 frekvent för enkel transport till bl.a. Sundbyberg, Solna, Vällingby och Brommaplan.
Närmsta tunnelbanestation är Råcksta, här ifrån tar det ca 25 min till T-centralen.
Mer info finns på sl.se

Närservice

Serviceutbudet i området är även det mycket bra i korsningen Spångavägen/Bällstavägen (ca 500 m från lägenheten) ligger en ICA-butik med öppettider från 7 till 23. I området finns en restaurang, pizzerior och thaikiosk. Vid Ängby Torg finns ytterligare butiker. Vid Brommaplan finns all tänkbar service såsom apotek, systembolag, banker, restauranger, träningscenter, vårdcentral, närakut mm. Vid Bromma flygplats finns mycket bra shopping med Bromma Blocks. Vällingby Centrum med deras stora utbud av butiker ligger inom en radie på ca 2,5 km.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.