Berghamnsbrinken 1 Hässelby Södra Villastad
Hässelby Södra Villastad

Berghamnsbrinken 1

298 kvm + dubbelgarage - här hittar alla sin favoritplats

Såld

298 kvm + dubbelgarage - här hittar alla sin favoritplats

Fastighetens närapå 300 kvm inrymmer det mesta av det bästa. För den stora familjen och för de som gillar att ha många gäster hemma går det knappast att hitta ett bättre hus. På entréplanet ligger kök och vardagsrum i öppen planlösning, härifrån når man det stora soliga trädäcket med spa-bad och gott om plats för både grillmästaren och middagsbord.

Tröttnar man på bad och grill kan man ta festen vidare till det inglasade uterummet eller varför inte utmana till en biljardmatch i gillestugan på nedre plan. Mälarens strand lockar med sköna sommarbad mindre än 200 m bort. Är man förtjust i vinterbad så är den stora bastun med intilliggande dubbeldusch en välkommen lokalitet.

Totalt finns 5 sovrum varav 3 ligger på entréplanet. De 2 sovrummen på det nedre planet ansluter till stort vardagsrum - här finns förberett för trinettkök el dylikt (inkommande vatten, avlopp och el finns draget). Således är möjligheterna för uthyrningsdel mycket goda. Uthyrningsdelen ligger i så fall privat och ostört belägen med egen ingång. Med uthyrningsdelen finns möjligheten att bo väldigt billigt och investera dina pengar i annat än boende.

Trots de flertaliga kvadrametrarna så sörjer bergvärmen för en vettig driftskostnad, fastigheten är B-klassad (se energideklaration) vilket får ses som smått unikt. Huset är dessutom utrustat med mekanisk till- och frånluft med värmeväxlare vilket i kombination med övre planets nyinstallerade 3-glas fönster gör oket från energiskatterna mindre att bära.

Utanför garaget har man installerat en 3-fas laddbox med 2 uttag.

Visa mer
Slutpris

9 750 000 kr

Ansvarig mäklare
Niclas Holmberg

Niclas Holmberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.