Rädisvägen 67 Hässelby Villastad
Hässelby Villastad

Rädisvägen 67

Välkomna till ert nya hem!

BUDGIVNING PÅGÅR

Välkomna till ert nya hem!

Här bor ni insynsskyddat i ett lugnt och naturnära område, ca 25 minuters biltur från Stockholms citypuls. Huset har ett genomgående bra skick, 5 möjliga sovrum och vardagslyxen med 2 badrum. Uteplats finns på båda sidor av huset för att kunna maximera tiden utomhus. Kom och upplev huset på plats!

Visa mer
SNABBFAKTA

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 6 rum
  • Boarea: 130 kvm säljarens information
  • Pris: 4 395 000 kr
  • Byggnadsår: 1970
  • Område: Hässelby Villastad, Stockholm
  • Fastighetsbeteckning: Väpplingen 13

På webbplatsen redovisas normalt alla inkomna bud. Undantagsvis kan det förekomma att säljaren beslutar att ett visst bud inte ska redovisas på webbplatsen. Du kan alltid vända dig till mäklaren för att få information om samtliga bud. Samtliga bud noteras också i den budgivningslista som mäklaren enligt lag ska upprätta och överlämna till köpare och säljare.

Visa mer

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Josefin Jörnelius

Josefin Jörnelius

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Rädisvägen 67

Entré

Trevlig entré med gott om plats för både skor, avhängnings- och förvaringsmöjligheter. Här ryms även med lätthet mindre möblemang vid önskan. Hallens ytskikt består av ett mörkt klinkergolv med golvvärme som bryts av mot vitmålade väggar.

Visa mer

Kök

Ljust och stilrent kök med goda arbetsytor samt generöst med förvaringsmöjligheter bakom de vita köksluckorna. Bänkskiva i trä som bryts av mot vitkaklad stänkskiva. Kökets maskinella utrustning består av diskmaskin, ugn, spis, fläkt samt kyl- och frys. Parkettgolv som bryts av mot vitmålade väggar.
Matplats för 6-8 personer.

Visa mer

Vardagsrum

Luftigt och lättmöblerat vardagsrum, perfekt för de stora släktsammankomsterna eller fredagsmyset med enbart familjen. Vardagsrummet består av ett vacker stavparkettgolv som bryts av mot ljusa väggar. Här finner ni även utgången till bostadens härliga uteplats.

Visa mer

Uteplats

Inbjudande trädäckad altan med skärmtak och en grönskande uteplats i västläge. En lättskött tomt med utrymmet att skapa en blomstrande oas för dig med gröna fingrar. Här kan ni tillbringa många härliga grilltimmar med familjen.

Visa mer

Badrum - entréplan

Badrummet på entréplan är utrustat med en inbyggd dusch, tvättmaskin, torktumlare samt upphängningsmöjligheter. Wc, handfatskommod samt spegelskåp. Badrummets ytskikt består av ett klinkergolv i grå nyans med uppskattad golvvärme som bryts av mot vita kakelväggar.

Visa mer

Sovrum 1

Större sovrum som med lätthet rymmer både dubbelsäng, möblemang samt förvaringsmöbler. Sovrummet ytskikt består av ett ljust laminatgolv som bryts av mot målade väggar.

Visa mer

Sovrum 2 & 3

Två trivsamma sovrum som båda rymmer dubbelsäng och annan önskad möblemang. Ljust laminatgolv som bryts av mot tapetserade väggar.

Visa mer

Badrum - övre plan

Badrum på övre plan är utrustat med wc, handfat m. spegelskåp ovan samt en duschkabin. Klinkergolv som bryts av mot vitkaklade väggar.

Visa mer

Sovrum - arbetsrum

Detta rum används idag som ett förvaringsrum men kan med lätthet omdisponeras till arbetsrum, klädkammare eller ytterligare sovrum. Rummets ytskikt består av ett ljust laminatgolv som bryts av mot vitmålade väggar.

Visa mer

Rum 1

Intill entrén finner ni ytterligare ett rum som i dagsläget används till ett förråd. Här ligger ett mörkare klinkergolv med golvvärme vilket förenklar till att omdisponeras till bostadens 5e sovrum. Vitmålade väggar med spotlights i taket. Här finns även ett förrådsutrymme avskiljt med en dragdörr.

Visa mer

Planskisser

ALLMÄNT

Fastighetsbeteckning
Väpplingen 13
UPPLÅTELSEFORM
Friköpt
BOENDEFORM
Radhus
Antal rum
6 rum, varav 4 - 5 sovrum
Boarea
130 m² säljarens information
Kommentar till areakälla
115 kvm enligt taxeringsinformation.
Tomtarea
190 kvm

BYGGNADSFAKTA

Uppvärmning
Fjärrvärme
BYGGNADSÅR
1970 
Byggnadstyp
Radhus
Fasad
Tegelfasad
Fönster
3-glas isolerglaskassetter
Tak
Låglutande papptak
Stomme
Träregelstomme
Bjälklag
Trä
Grundläggning
Uteluftventilerad krypgrund med betongbjälklag
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
VENTILATION
Självdragsventilation
RENOVERINGAR MM.
2017 - Nylagt förrådstak, panel och isolering
2017 - Nytt altantak ink trästomme
2017 - Ommålning nedervåning
2016 - 2 sovrum ommålade
2008 - Förråd ombyggt till rum
2008 - Nytt golv nedervåning
2008 - Nytt kök och badrum på nedervåning
Övriga byggnader
Area: 130 kvm enligt uppmätning, 115 kvm enligt taxeringsinformation.

Ekonomi

Utgångspris
4 395 000 kr
FASTIGHETSAVGIFT
8 874 kr/år
KOMMUNALSKATT
29,885%
TAXERINGSVÄRDE
2 841 000 kr (Taxeringsår 2021)
BYGGNADENS TAXERINGSVÄRDE
1 544 000 kr
TAXERINGSKOD
220, Småhusenhet, bebyggd
UTTAGNA PANTBREV
3 153 500 kr

dokument

DRIFTKOSTNADER/ÅR

Uppvärmning
18 000 kr/år
El
5 600 kr/år
Väg/samfällighetsavgift
13 200 kr/år
Kommentar
I samfällighetsavgiften ingår: kallvatten, snöröjning, sandning, sophantering, garage och tillgång till diverse trädgårdsredskap såsom gräsklippare och häcksax samt gemensam tvättstuga.
DRIFTKOSTNAD TOTAL
36 800 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
4 personer
Nätbolag
Ellevio
Elleverantör
Fortum

Energideklaration

Energideklaration
Utförd 2022-05-25
Energiprestanda primärenergital
89 kWh per kvm och år
Energiklass
C

INSKRIVNINGAR / PLANBESTÄMMELSER

Servitut, etc
Gemensamhetsanläggning: Stockholm Tallriset GA:1 ändamål: Vägar, Elledning och/eller belysning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning, Övrigt
Avtalsservitut Villa
Last: Avtalsservitut: Villa, 0180-86/73.2
Planbestämmelser
Stadsplan Tomtindelning Vattenskyddsområde

Allmänt om området

Hässelby ligger drygt 14 km väster om Stockholm med Grimstaskogen och Mälaren alldeles inpå knuten. Området växte fram under hela 1950-talet och en stor del av villabebyggelsen skedde i början av 1970-talet. I Hässelby Villastad finns drygt 6 200 bostäder.

Kommunikation

Bussar på Sandviksvägen trafikerar Hässelby Strand med t-bana samt åt andra hållet mot Backlura. Tidtabeller hittar du på www.sl.se

Närservice

I Hässelby finns ett relativt stort utbud av service. Här finns livsmedelsaffärer, apotek, bibliotek, caféer och restauranger, småbutiker, mm. I området finns flera förskolor och grundskolor. Förskolor finns bl.a. på Melongatan 24, Måbärsstigen 39 samt på Fyrklöversbackarna 14. Grundskolor i närområdet är Hässelbygårdsskolan, Hässelby Villastads skola, Loviselundsskolan samt Maltesholmsskolan. Närmaste gymnasium finns i Hässelby Strand.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.