Maltesholmsgränd 6 Hässelby Strand
Hässelby Strand

Maltesholmsgränd 6

Modern tvårummare ett stenkast från Mälaren och t-bana

Såld

Modern tvårummare ett stenkast från Mälaren och t-bana

BRF Lovön byggdes 2013 av Skanska. Här bor du i en modern lägenhet med alla bekvämligheter det medför. En trappa upp från entrén åtnjuts en härlig utsikt över Maltesholmsparken och vintertid är även Mälarens blänk påtagligt. Boendet karaktäriseras av härliga sociala ytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Från köket nås även den markisförsedda balkongen i soligt söderläge. Stora fönsterpartier i söder, ljusa färgval och den öppna planlösningen garanterar ett ljust och luftigt boende.

Sovrummet är generöst i sin storlek och rymmer med lätthet dubbelsäng, möblemang och garderobsförvaring. Förvaring finns dessutom gott om i klädkammaren samt tillhörande källarförråd.

Badrummet inymmer utöver dusch, WC och handfatskommod även en bra tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare som underlättar vardagen, här behöver inga tvättstugetider passas.

BRF Lovön är en stabil förening med låg belåning, välskött fastighet och en engagerad styrelse. Byggnaden är 9 år gammal och inga större underhåll är planerade.

Omedelbar närhet till både t-bana och ett av Stockholms största naturreservat som lockar med Mälarbad och skogspromenader. Grimsta naturreservat ligger precis runt hörnet. Ta en tur till vattnet för en picknick eller en lång promenad i skogen, helgfikat intas med fördel på Kanaans Trädgårdscafé. Samtidigt som man kan ta tillvara på närheten till naturen erbjuder huset och området alla bekvämligheter. Stort och fräscht Hemköp ligger i fastigheten, t-banan ligger smidigt tillhands och tar dig på ca 22 min innanför tullarna.

Visa mer
Slutpris

2 500 000 kr

Ansvarig mäklare
Niclas Holmberg

Niclas Holmberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.