Erik tegels väg 13, 2tr Spånga - Bromsten
Spånga - Bromsten

Erik tegels väg 13, 2tr

Mycket fin och välplanerad 2a i välskött förening!

BUDGIVNING PÅGÅR

Mycket fin och välplanerad 2a i välskött förening!

Här erbjuds en tvåa i perfekt läge på Erik Tegels Väg med närhet till både centrum och natur. Ljusflödet i denna lägenhet är också något att skryta med tack vare de stora fönstren gör att en härlig känsla av rymd sprider sig i hela lägenheten. Här erbjuds ett väl tilltaget vardagsrum med en öppen planlösning mot det välplanerade och moderna köket. Lägenheten erbjuder stilrena och genomtänkta materialval. Detta är helt enkelt en lägenhet man bara inte får missa.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Utgångspris: 1 695 000 kr
  • Boarea: 46.5 kvm föreningens information
  • Antal rum: 2 rum
  • Våning: 2 av 3
  • Avgift: 3 066 kr inkl värme, Vatten, kabel-TV (basutbud) samt bredband 100/100mbit
  • Förening: HSB Brf Gunilla
  • Byggnadsår: 1961
  • Område: Spånga - Bromsten, Stockholm
Högsta BUD

1 810 000 kr

På webbplatsen redovisas normalt alla inkomna bud. Undantagsvis kan det förekomma att säljaren beslutar att ett visst bud inte ska redovisas på webbplatsen. Du kan alltid vända dig till mäklaren för att få information om samtliga bud. Samtliga bud noteras också i den budgivningslista som mäklaren enligt lag ska upprätta och överlämna till köpare och säljare.

Visa mer

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Fredrik Jakobsson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Välkommen till Erik tegels väg 13, 2tr

Hall

Här välkomnas man av en ljus och trevlig hall där ljuset som flödar från de stora fönstren är det första man slås av. Hallen erbjuder mycket goda avhägnings- och förvaringsmöjligheter genom en stor och rymlig garderob.

Visa mer

Kök

Välplanerat och modernt kök som erbjuder mycket goda förvaringsmöjligheter bakom den vita skåps inredningen, en mörk arbetsbänk förhöjer den stilrena looken som de vita köksluckorna samt den mörka mosaiken som sitter ovan arbetsbänken ger. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, ugn, glaskeramikhäll samt fläkt. I köksdelen ryms även ett större bord för 6-8 personer.

Visa mer

Vardagsrum

Mycket ljust och luftigt vardagsrum. Tack vare det väl tilltagna ytorna i detta rum så finns det gott om plats för en större soffgrupp samt extra förvaring om så önskas, detta ger ett vardagsrum att verkligen umgås i.

Visa mer

Sovrum

Ljust och luftigt sovrum här har man ett fint ljusinsläpp från det stora fönstret med utsikt över den grönskande innergården. Här ryms med lätthet en dubbelsäng samtidigt som det finns gott om plats för extra förvaring om så önskas utöver de befintliga garderoberna.

Visa mer

Badrum

Helkaklat stambytt badrum med kaklade väggar i vitt som bryts av med en bård i en blå nyans, på golvet ligger ett ljust klinker vilket ger rummet en ljus och luftig känsla. Utrustningen i badrummet består av dusch som avskärmas av två duschdörrar i klarglas, wc, handdukstork, handfat samt tvättmaskin.

Visa mer

Planskisser

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
3 066 kr, inkl värme, Vatten, kabel-TV (basutbud) samt bredband 100/100mbit
Antal rum
2 rum + Kök
Boarea
46.5 m² föreningens information
Våning
2 av 3
Andel i förening
0,68321 %

Föreningen

Namn
HSB Brf Gunilla
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
111 lägenheter, 4 lokaler
Tillåter föreningen juridisk person
Nej
Äger föreningen marken
Ja
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Överlåtelseavgift
1 208 kr
Pantsättningsavgift
483 kr
Allmänt om föreningen
Till lägenheten tillhör ett källarförråd samt en matkällare/förråd.

Förvaltare: HSB.
Ekonomisk förvaltare: Fastum.

Bostadsrättsföreningen HSB Brf Gunilla i Stockholm ligger i nordvästra Stockholm i stadsdelen Bromsten i Spånga. Föreningen har funnits sedan 1958. Föreningen äger och förvaltar fastigheten Gunilla 20. Föreningen är en HSB förening och våra medlemmar är även medlemmar i HSB Stockholm. Som ny medlem måste man bli HSB-medlem, för kostnader besök www.hsb.se
Fastigheten Gunilla 20 har 111 stycken bostadsrätter som lägenheter, om totalt 7271,5 m². Fördelat på 11 stycken 1:or, 35 stycken 2:or, 48 stycken 3:or och 17 stycken 4:or samt 1 lokal som bostadsrätt, 189,5 m².
Föreningen har dessutom 4 stycken lokaler i fastigheterna, om totalt 273,5 m².
Föreningen har flera gemensamma lokaler så som en festlokal, bastu, dygnetrunt-tvättstuga, snickarbod samt pingisrum. dessa kan medlemmar kan utnyttja kostnadsfritt. Föreningen har även ett övernattningsrum man kan utnyttja till en kostnad på 200 kr/natt.

Överlåtelseavgiften, vilken är 2,5 % av basbeloppet, betalas av säljaren och då avgiften är inbetalad behandlar styrelsen aktuell överlåtelse. Pantsättningskostnaden är 1 % av basbeloppet för varje pantsättning. Den debiteras via avgiftsavin.


För mer information gå in på föreningens hemsida: www.gunillabrf.se
Information om månadsavgiften
inkl värme, Vatten, kabel-TV (basutbud) samt bredband 100/100mbit
Tv och Bredband
Gruppanslutningen med Telenor för bredband, TV och IP-telefoni 250/250mbit.
Parkering
Garageplats och parkeringsplats går att hyra. Kösystem. Det finns även möjlighet till gratis parkering på gatorna i området.
Övrigt
Föreningen har olika lokaler som föreningens medlemmar får nyttja, följande lokaler finns att låna:

-Bastu med bokningssystem

-Snickarbod

-Pingisrum

-Föreningen har två stora tvättstugor med två tvättmaskiner i varje samt grov tvättmaskin. Vi har två stora torkrum och ett mangelrum samt strykrum. .

-Dygnet runt tvättstuga där man kan tvätta när som helst under dygnets 24 timmar

-Mangelrum

-Föreningen har även ett övernattningsrum med fyra bäddar som föreningens medlemmar kan hyra Depositionskostnad 1000 kr Hyra 200 kr/natt, detta rum kan bokas fem nätter åt gången.Sophantering

Miljöstugan är ett separat mindre hus på gården med portarna 21-35. I den finns två rum för olika sorts avfall:- ett för hushållssopor, med egen ingång från gaveln/kortsidan.

- ett för sortering av återvinningsförpackningar, tidningar och mindre elavfall, med ingång från långsidan vid port 21.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
2005-2006 har stambyte med totalrenovering av badrummen genomförts.

2015 byte av fönster till 3-glas fönster

2021- Balkongdörrs byte

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
1961
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
Hiss
Nej

Ekonomi

Utgångspris
1 695 000 kr
KOMMUNALSKATT
29,885%
Pantsatt
Nej

DRIFT

El
3 000 kr/år
Försäkring
3 000 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
6 000 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
2 personer
Energideklaration
Utförd 2016-04-16
Energiklass
E
PRIMÄRENERGITAL
148 kWh per kvm och år

Omgivning

Allmänt om området

Bebyggelsen i Bromsten utgörs av både flerfamiljshus och villa/radhusområden som omges av härliga grönområden.
I närheten finns Eggeby naturområde med härligt natur- och djurliv. Från Bromsten har ni även nära till Ursvik med belysta motionsspår och härlig natur. Vid snö finns här ett av Stockholms bästa skidspår.

SKOLOR
Bromstensskolan med Åk 0-6 - Carl Barks väg 10, Ellen Key skolan med Waldorf pedagogik - Duvbovägen 94

I närheten finns även Sundbyskolan och Spånga gymnasium.

FÖRSKOLOR
Bromstensgård - Duvbovägen 127, Björken - Småbjörksvägen 1, Bullerbyn - Fältvägen 3, Föräldrakooperativet Därgbjörken - Rissnavägen 28, Föräldrakooperativet Älgen - Cervinsväg 10, Bittinge - Spånga kyrkväg 428, Torpstugan - Torpstugegränd 1

Kommunikation

Busslinjerna i Bromsten tar dig snabbt till bl a Rissne, Sundbyberg, Solna, Hallonbergen, Spånga, Vällingby eller Hässelby.
T-bana finns i Rissne och pendeltåg i Spånga C. Till T-banan i Rissne är det gångavstånd.

Närservice

Härliga grönområden omger Bromsten och inbjuder till motion eller lugnare promenader i vacker omgivning.
För den idrottsintresserade finns både Bromstens IP och Spånga IP, en friidrottsanläggning med hall för både fotboll och ishockey. Vintertid finns här även skidspår.
I Bromsten finns några affärer och mindre kvartersrestauranger. De flesta är koncentrerade till Bromstensplan. Här finner du bl a Coop Konsum och restauranger.
I närområdet finns Spånga centrum vid Spånga Torg, där det finns gott om affärer och övrig service. Där finns bl a bank, bibliotek, matvaruaffärer, kött- och fiskbutik, frisörer, tobakshandel, blomsteraffär, järnhandel, Second Handbutik och några mindre kvartersrestauranger och caféer. Vårdcentral och flera tandläkarmottagningar finns också i centrum.
Djursjukhus och affärskedjan Lidl finns även i närheten av centrum.
Vill man storhandla är det inte långt till stormarknader i Bromma Blocks, Kista, Sundbyberg, Ursvik eller Vinsta. I och med nybyggnationer kring järnvägen kommer affärsutbudet att öka ytterligare.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.