Mässingsgränd 52 Vällingby - Grimsta
Vällingby - Grimsta

Mässingsgränd 52

Välkomna till ett fantastiskt boende som erbjuder en härlig wow känsla!

Såld

Välkomna till ett fantastiskt boende som erbjuder en härlig wow känsla!

Mässingsgränd 52 ritades av arkitekt Joachim Billingär och byggt 2001 och erbjuder alla tänkbara bekvämligheter som ett nytt boende har att erbjuda. Känslan av ljus och rymd följer med en runt i hela huset och man blir aldrig besviken. Den generösa takhöjden på övervåningen är verkligen något extra och kan nyttjas på flera sätt om man så önskar. Som om insidan inte vore nog så ligger huset med gavelläge mot angränsande allmänning med plan gräsmatta, perfekt för kubbmatcher eller fotbollsspel. Den trädäckade altanen samt den egna gräsmattan följer solen från uppgång till sen eftermiddag.

Det här är ett boende man måste uppleva på plats. VÄLKOMNA!

Så här är det att bo på Mässingsgränd:

Mässingsgränd är en undangömd pärla. En plats att bo på i livets alla skeden om man gillar trevliga grannar och närheten till stadens puls men gärna är i naturen och njuter av lugnet i hemmet. För den som vill odla eller njuta av skogens skatter finns tillgång till odlingslotter och nästan en egen stig upp i skogen till både svamp, blommor och bär eller bara för att leka pirat och äventyrare på stockar och stenar. Med närhet till skola och förskola underlättas föräldralivet och barnen kan tryggt gå själva till skolan i lagom ålder.

Visa mer
Slutpris

4 300 000 kr

Ansvarig mäklare

Fredrik Jakobsson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.