Björnskogsgränd 29 Vällingby - Kälvesta
Vällingby - Kälvesta

Björnskogsgränd 29

Radhus på populära Björnskogsgränd

Såld

Radhus på populära Björnskogsgränd

Varmt välkomna till Björnskogsgränd 29!

Äntligen finns detta mycket välplanerade radhus i populära Kälvesta till salu. Totalt 195 kvm fördelat på 3 plan inkl inredd källare.

Entréplan erbjuder en social planlösning med kök wc, vardagsrum och matplats samt utgång till den lummiga baksidan. Njut av solen på altanen som ligger söderläge.

Övre plan är smart planerat med fyra rymliga sovrum, ett badrum och en klädkammare med goda förvaringsmöjligheter. Från ett av de större sovrummen har du även tillgång till en stor balkong med plats för sittgrupp och där du kan blicka ut över baksidan och njuta av solen.

Källaren inhyser ett stort allrum, perfekt för barnen, tv-rummet och gäster. Här finns även möjlighet att skapa ett till sovrum.
I källaren finns även gott om förvaring i de två stora förråden samt tvättstuga utrustad med tvättmaskin, torktumlare och bra arbetsytor.

Samfälligheten Argbiggan är mycket stabil och har en god ekonomi. Garageplats ingår i avgiften och ytterligare parkering finns utomhus. Samfälligheten står även för snöröjning och sophämtning som även det ingår i avgiften. Familjärt område med flera olika lekparker och närhet till två olika skolor (Sörgårdsskolan och Björnbodaskolan) samt flera olika förskolor, ca 7 min promenad till Coop och Hemköp i Kälvesta. Bra kommunikationer med buss till Spånga som tar ca 10 min.

Visa mer
Slutpris

6 080 000 kr

Ansvarig mäklare

Daniel Lindkvist

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.