Abiskovägen 6, 11 VÅN Vällingby Centrum
Vällingby Centrum

Abiskovägen 6, 11 VÅN

3ROK med fantastisk utsikt från 11:e våningen!

Såld

3ROK med fantastisk utsikt från 11:e våningen!

På den 11:e våningen finner man denna superläckra 3:a om 76kvm. Vacker utsikt, bra skick, väl tilltagna utrymmen och en väldigt stabil förening gör detta till en av de bästa 3:orna på marknaden. Här kan man följa solen från morgon till kväll med en balkong i soldränkt läge med utsikt över Grimstas naturområden. Föreningen BRF Kapprocken är en av de bästa föreningarna i västerort, med sina låga lån och engagemang att ständigt bli bättre. Här får man verkligen ett fantastiskt boende i en fantastisk förening.

Gillar man att promenera på vackra och lummiga promenadstråk så finns Grimstas naturområden bara 5 minuter bort. Där finns det gott om stråk som leder till bland annat Kanaanbadet där man kan svalka sig under sommarens värmande strålar. Vill man även ha stadslivet runt hörnet så ligger tunnelbanan ca 3 minuter från porten. Där tar tunnelbanans gröna linje dig till stan på 17 minuter. Här har man verkligen naturen och stadslivet nära till hands.

Ca 5 minuter bort finner man Vällingby C som erbjuder dig ett stort utbud av shopping, restauranger, nöjen och träning. Här finns även flertalet busslinjer som tar dig till bl.a. Spånga station, där pendeln tar dig till city på 11 minuter.
Missa inte chansen att förvärva denna otroliga lägenhet!
Varmt välkomna på visning.

Visa mer
Slutpris

2 980 000 kr

Ansvarig mäklare

Nikola Markulic

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.