Norrskensbacken 1A Spånga - Solhöjden
Spånga - Solhöjden

Norrskensbacken 1A

Centralt belägen 3:a, två balkonger och fönster i tre väderstreck.

Såld

Centralt belägen 3:a, två balkonger och fönster i tre väderstreck.

Boende för 55+

Lägenhetens planlösning är genomgående och erbjuder dig fönsterpartier i tre väderstreck. Hörnlägenheten är belägen högt upp i byggnaden med ett naturligt ljus, öppna ytor och två balkonger. Lägenhetens planlösning omdisponerades till öppen planlösning. Detta resulterade till större sociala ytor för dig som uppskattar vänner och familj över på middagar. Balkongerna nås via kök och sovrum och möjligheten till att välja vad som passar just dig, eftermiddagssol eller kvällssol.

Bosätter du dig på Norrskensbacken 1A får du närhet till både kommunikation och närservice. Fem minuters promenadavstånd till Spånga station där du på 14 minuter kommer till Stockholm centrum. Utöver promenadavståndet till Spånga station finns 2 välsorterade mataffärer, egen charkuteributik och Spånga konditori som drivs av årets bagare 2015 Gabriel di Grado.
Här finns även härliga grönområden, motion eller lugnande promenader i en skön omgivning. Bestämmer man sig för att ta en fredags-AW på hemmaplan kan den med fördel avnjutas på Caledonian Inn - en pub i brittisk stil med stort ölsortiment och god mat på menyn.

Föreningen har 12 stycken garageplatser, finns lediga platser.
Kostnaden för garageplats är 500 kr/mån.

Visa mer
Slutpris

2 950 000 kr

Ansvarig mäklare

Josefin Jörnelius

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.