Råckstavägen 25 Vällingby - Råcksta
Vällingby - Råcksta

Råckstavägen 25

Balkong med västerläge i stabil BRF

Såld

Balkong med västerläge i stabil BRF

Sällan skådat tillfälle att flytta in i en av områdets allra bästa tvåor. I eftertraktade BRF Midnattssolen saluförs nu en lägenhet med balkong i klockrent västerläge varifrån du kan njuta den sista kvällssolen till utsikten av den välskötta innergården.

Lägenheten är i toppskick och planlösningen optimal för att utnyttja kvadratmeterna på bästa sätt. Det läckra Myresjököket innehåller gott om förvaring och generöst med arbetsyta för den matlagningsintresserade. Vita luckor harmonierar med det ljusa kaklet som pryder väggen mellan överskåp och bänkskiva. Fullt utrustat kök med kvalitativa vitvaror från Bosch; diskmaskin, kyl/frys, inbyggnadsugn, induktionshäll samt inbyggd mikrovågsugn. Utrymme för rejäl matplats för ett stort sällskap middagsgäster finns mellan kök och vardagsrum.

Vardagsrummet med det stora fönsterpartiet och helglasade dörren mot balkong ger ett rymligt intryck. Balkongen blir ett extrarum under årets varmare period - här kan man njuta sommarmiddagen i sällskap med sista kvällssolen eller passa på att förbättra brännan efter dagens arbetspass.

Sovrummet rymmer med lätthet både dubbelsäng och kontorsmöblemang. Förvaringen är mycket välordnad med Elfa-inredning bakom skjutdörrar.

Badrummet är tidlöst inrett med mörkt klinkergolv med golvvärme som kontrasterar mot helkaklade vita väggar med stora plattor. Dusch bakom fast glasvägg. Handfatskommod med spegelskåp ovan samt WC och mycket bekvämt med tvättpelare i badrummet. Då slipper du köa för tvättstugetider utan bestämmer själv när klädvården utförs.

Utöver en lägenhet i toppskick är även föreningen med engagerad styrelse och välskötta fastigheter värda att nämnas. Garaget nås med hiss från aktuell port - bekvämare än så kan det knappast bli. Värt att notera är också att avgiften inkluderar värme, vatten, bredband samt tv.

Visa mer
Slutpris

2 400 000 kr

Ansvarig mäklare

Niclas Holmberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.