Loviselundsvägen 21B, ACCEPTERAT PRIS Hässelby Gård
Hässelby Gård

Loviselundsvägen 21B, ACCEPTERAT PRIS

Varmt välkommen till Loviselundsvägen 21B

Till salu

Varmt välkommen till Loviselundsvägen 21B

ACCEPTERAT PRIS. Ett stenkast från pulsen i Hässelby gård finner du denna lilla oas. På Loviselundsvägen 19 och 21B har BRR Tapetrabatten 1 skapat något lite extra, och på den friköpta marken ligger denna 2 rummare på 61kvm. Den öppna sociala planlösningen skapar en harmoni mellan middagar och hemmamys. Njut av solen på balkongen och blicka ut över allmänningen och lekplatsen. Den träparkett du möts av i hallen följer dig genom hela bostaden och ljuset från de stora fönsterpartierna ger en otroligt ljusinsläpp.
Något som är unikt i denna föreningen är att förrådet ligger i direkt anslutning till bostaden och på sås sätt gör tillgängligheten bättre än den trånga typiska källaren. I denna lägenhet har du tillgång till förrådet inifrån lägenheten och får du möjlighet att bruka rummet på ett ännu mer effektivt sätt och vill du kan här även nytas som ett hemmakontor, lekrum eller en stor lyxig walk-in closet.
Helkaklat badrum med klinkers, tvättmaskin, torktumlare och badkar.
Den stora balkongen med kvällssol som vetter ut mot en allmänning med härligt fritt läge med kök och vardagsrum i öppen planlösning.
Lugnt och fridfullt läge - nära Hässelby C med t-bana & all service. Och gillar du att njuta av naturen ligger Hässelby strand endast 10 min bort med bad och grönska.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Accepterat pris: 1 960 000 kr
  • Boarea: 61 kvm
  • Antal rum: 2 rum
  • Våning: 2 av 4, hiss finns, Rymlig hiss, gott om plats för barnvagn
  • Avgift: 4 504 kr Avgiften inkluderar värme, tv basutbud, sophämtning och VA, Det tillkommer en avgift på 250 kr/mån för elen. Avräkning för faktisk förbrukning sker vid årsskiftet.
  • Förening: Brf Tapetrabatten 3
  • Byggnadsår: 2005
  • Område: Hässelby Gård, Stockholm
Accepterat pris

1 960 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Niclas Holmberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Välkommen till Loviselundsvägen 21B, ACCEPTERAT PRIS

Hall

Välkomnande hall med härligt ljus och värme. Här möts du av generösa ytor, goda förvaringsutrymmen i de höga garderoberna. Tre rymliga garderober med gott om förvaring och rymd för att hänga av sig säsongens alla kläder. Ekparketten är genomgående i hela lägenheten.

Visa mer

Kök

Rymligt kök som är sammankopplat med vardagsrummet, vilket ger dig en social och trivsam yta att umgås på. De stora fönsterpartier bringar ett fint ljusinsläpp som varmt bjuder in vänner och familj. Köket är utrustat med kyl- och frys, spis och spisfläkt samt snyggt inbyggd ugn och diskmaskin. Gråkaklad stänkskiva och rostfri bänkskiva bryts av mot de vita över- och underskåpen med silvriga beslag som ger dig gott om förvaringsmöjligheter.

Visa mer

Badrum

Ett elegant badrum med de vita kakelväggarna och det mörkblå klinkergolvet. Detta badrum är utrustat med wc, vit kommod med handfat, badkar, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare.

Visa mer

Vardagsrum

Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger dig möjlighet att möblera fritt, gott om plats för både sällskap och sociala tillställningar. Plats för en stor soffgrupp och matplats och härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna i söder. Det genomgående parkettgolvet bryts av mot vitmålade väggar.

Visa mer

Matplats

Rymlig matplats för 4-6 personer. Blicka ut över allmänningen på fastigheten baksida.

Visa mer

Sovrum

Stort sovrum med brett fönsterparti som bringar ett naturligt ljus in i rummet. Här finns plats för både dubbelsäng och möblemang. Sovrummet erbjuder dig goda förvaringsmöjligheter tack vare de rymliga garderoberna. Vackert parkettgolv som bryts av mot väggar i ljusgrön nyans.

Visa mer

Förråd

Smart inredd klädkammare med plats för säsongens alla kläder och skor. Även insatt tre garderober som även ger extra förvaring. Fungerar som bostadens förråd men inredd för att skapa mer ombonad känsla. Förrådet är så pass stort att det enkelt går att göra om till ett hemmakontor om du inte behöver all förvaring.

Visa mer

Balkong

Balkongen ligger i sydvästläge och blickar ut över det fria läget och njut i eftermiddagssolen med ett glas vin. Balkongen ger dig gott om utrymme för både möblemang och växtlighet.

Visa mer

Exteriör

Visa mer

Planskisser

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
4 504 kr, Avgiften inkluderar värme, tv basutbud, sophämtning och VA,
Det tillkommer en avgift på 250 kr/mån för elen. Avräkning för faktisk förbrukning sker vid årsskiftet.
Antal rum
2 rum + Kök
Boarea
61 m²
Våning
2 av 4, hiss finns
Andel i förening
2,1656 %
Andel av årsavgift
2,1656 %
Bilplats
Till föreningen hör 24 st parkeringsplatser, varav två är handikappanpassade. P-plast finns att hyra för 300 kr/mån (kö).

Föreningen

Namn
Brf Tapetrabatten 3
Information om månadsavgiften
Avgiften inkluderar värme, tv basutbud, sophämtning och VA,
Det tillkommer en avgift på 250 kr/mån för elen. Avräkning för faktisk förbrukning sker vid årsskiftet.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
2005
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
VENTILATION
Självdrag
Hiss
Ja, Rymlig hiss, gott om plats för barnvagn
Övrigt om byggnaden
2021-Målade och tapetserade om bostaden
2021- Nya möbler i badrummet
Övriga byggnader/utrymmen
Brf har även ett sopsorteringsrum och cykelförråd

Ekonomi

Accepterat pris
1 960 000 kr
KOMMUNALSKATT
29,885%
Pantsatt
Nej

DRIFT

El
3 000 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
3 000 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
2 personer
Kommentar
Avgiften inkluderar värme, tv basutbud, sophämtning och VA,
Det tillkommer en avgift på 250 kr/mån för elen. Avräkning för faktisk förbrukning sker vid årsskiftet.
Energideklaration
Utförd 2019-07-29
Energiklass
E
PRIMÄRENERGITAL
85 kWh per kvm och år

Allmänt om området

Namnet Hässelby kan spåras redan från 1300-talet och ska ha betytt "byn vid Hasseldungen". Området har varit bebott sedan tidig stenålder och det finns rikligt med fornlämningar i trakten. Släkten Bonde blev på 1600-talet ägare till Hässelbys alla egendomar och lät uppföra Hässelby Slott. Bonde lät arrendera ut mark till renhållningsarbetare i området kring Lövsta sopstation och därmed grundlades Hässelby Villastad. Den goda tillgången på gödsel medförde att trädgårdsmästarna fick en dominerande ställning i Hässelby Villastad och den stora växthusbyggarperioden inföll under 20-talet.

Hässelby Köping inkorporerades i Stockholms stad 1949. Stadsdelarna Hässelby Gård och Hässelby Strand byggdes ut i samband med tunnelbanans utbyggnad 1956-58. Större delen av villabebyggelsen i Hässelby Villastad växte fram under 60- och 70-talet.

Kommunikation

Gröna linjens t-bana trafikerar Hässelby Gård och Hässelby Strand.
Buss 908 (närtrafik) till Hässelby Gårds centrum eller buss 541 till Vällingby och Barkarby (pendeltåg).

Närservice

I Hässelby Gårds Centrum finner du all tänkbar service såsom ICA Supermarket, Systembolag, restauranger, apotek, vårdcentral och diverse småbutiker som frisör, blomsterhandel mm.

Hässelby Gårdsskolan från årskurs 0-9. Loviselundsskolan från årskurs 0-6. Lekplatser finns också inom området.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.