Jämtlandsgatan 106 Vällingby Centrum
Vällingby Centrum

Jämtlandsgatan 106

Yteffektiv 1ROK om hela 42 kvm

Såld

Yteffektiv 1ROK om hela 42 kvm

Välkommen till en stor och väldigt yteffektiv 1RoK om hela 42 kvm. Här har du verkligen chansen att sätta din egna prägel och inreda helt efter smak och tycke. I det stora rummet får man enkelt plats med säng och vardagsrumsmöbler utan att det blir trångt. Köket är rymligt nog för en ordentlig matplats vilket innebär att man inte behöver ha middagssällskapet i vardagsrummet.

Gillar du att ha nära till både natur och stadsliv? Då har du verkligen hittat rätt! Ca 5 minuters promenad tar dig till Vällingby C där du finner ett stort utbud av shopping, restauranger och nöjen. Här finner du även tunnelbanans gröna linje som tar dig till stan på 17 minuter. Om tunnelbanan skulle strula finns även bussar till Spånga station, där går pendeln till Odenplan på 10 minuter. Ca 5 minuters promenad åt andra hållet finner du Grimstas naturområden, fyllt av lummiga och härliga promenadstråk som leder till bland annat Kanaanbadet och Maltesholmsbadet.

Välkomna till denna fantastiska pärla.

Visa mer
Slutpris

1 700 000 kr

Ansvarig mäklare

Nikola Markulic

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.