Jämtlandsgatan 107 Vällingby - Råcksta
Vällingby - Råcksta

Jämtlandsgatan 107

Välplanerad 3:a i vackra Råcksta

Såld

Välplanerad 3:a i vackra Råcksta

I denna fantastiska lägenhet har verkligen ingenting lämnats åt slumpen! de 66 väldisponerade kvadratmeterna gör att man får en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Fastigheten byggdes 2018 och har därmed en väldigt modern touch och superlyxiga materialval i hela lägenheten. Utöver det fantastiska boendet så har du även naturen nära till hands, samtidigt som du har smidiga förbindelser till stan. Ca 5 minuters promenad tar dig till Grimstas naturområden, där du hittar ett stort utbud av motionsspår och mycket grönska. Motionsspåren leder en även till Kanaanbadet där du kan svalka dig på sommaren och njuta av fantastisk mat på restaurangen vid stranden. Ca 1 minuts promenad från porten kommer du till T-banans gröna linje som tar dig in till City på 16 minuter.

Med tunnelbanans smidiga förbindelser kan du även ta dig till Vällingby C på 1 minut. Där finns det ett stort utbud av restauranger, shopping, nöjen och gym. Bussar tar dig även till Spånga station, där pendeln tar dig till Odenplan på 11 minuter.

Missa inte chansen att förvärva den här fantastiska lägenheten.
Kontakta Nikola Markulic för att boka en privatvisning.

Visa mer
Slutpris

3 000 000 kr

Ansvarig mäklare

Nikola Markulic

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.