Vällingby - Kälvesta

Tumultgränd 168

BUDGIVNING PÅGÅR

Varmt välkommen till detta radhus på Tumultgränd 168. Radhuset är placerat på en stor soldränkt tomt i bästa sydvästläge vilket gör att man kan njuta av solens värmande strålar under stora delar dagen. Huset har genomgått stora renoveringar och materialvalen är omsorgsfullt utvalda och den unika planeringen gör att huset används på bästa sätt.

Kälvesta är barnfamiljernas favorit, här bor du alltid nära skolor och förskolor utan att passera trafikerade vägar, 2 mataffärer och snabba busskommunikationer till både pendeltåg och t-bana, alltså ett enkelt och bekymmerslöst boende i högsta klass.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 7 rum
  • Boarea: 122 kvm + 17 kvm biarea taxeringsinformation
  • BoareaVilla: 122 kvm + 17 kvm biarea
  • Pris: 4 995 000 kr
  • Byggnadsår: 1970
  • Område: Vällingby - Kälvesta, Stockholm
Högsta BUD

4 995 000 kr

På webbplatsen redovisas normalt alla inkomna bud. Undantagsvis kan det förekomma att säljaren beslutar att ett visst bud inte ska redovisas på webbplatsen. Du kan alltid vända dig till mäklaren för att få information om samtliga bud. Samtliga bud noteras också i den budgivningslista som mäklaren enligt lag ska upprätta och överlämna till köpare och säljare.

Visa mer

Visningar

30 Jan 13:30 - 14:30
Bokning krävs för denna visning. Boka via hemsidan eller via Daniel
För din trygghet
Ansvarig mäklare

Daniel Lindkvist

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Tumultgränd 168

Hall

Hallen erbjuder dig goda avhängningsmöjligeter samt inbyggd dubbelgarderob. Här får du ett bra ljusinsläpp från både fönstret i dörren och sidofönsterna. Ett trevligt välkomnande för familj och vänner med även tanken på de sociala och öppna ytorna direkt vid hallen, ett vackert ekparkettgolv som bryts av mot vitmålade väggar. Hallens ytskikt består av vitmålade väggar som bryts av mot ett naturfärgat klinkergolv.

Visa mer

Sovrum entréplan

Entréplan är utrustat med 4 sovrum. Masterbedroom med plats för både dubbelsäng och möblemang med ett parkettgolv som bryts av mot vitmålade väggar. Tre mindre sovrum som rymmer mindre säng och möblemang, även dessa sovrum har ett ytskikt bestående av ett parkettgolv som bryts av mot vitmålade väggar.

Visa mer

Framsida

Stenbelagd framsida med morgonsol. Gott om förvaring i förrådet.

Visa mer

Badrum - Entréplan

Badrummet är utrustat med handfat, wc och dusch. Ett vackert trätak och vita kakelväggar som bryts av mot ett sandfärgat golv.

Visa mer

Kök

Öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum- fantastiska sociala ytor där ljusflödet strålar in från fönster och altandörr. Modernt kök som också erbjuder dig en köksö där även mingel passar sig perfekt. De flesta luckorna går mot en mörkare nyans och ger dig även goda förvaringsmöjligheter. Kökets ytskikt består även av gråa laminatskivor, vitkaklat stänkskydd och ett beige klinkergolv. Köket är utrustat med kyl- och frys, inbyggd mikrovågsugn, diskmaskin, induktionshäll samt fläkt.

Visa mer

Vardagsrum

Trevligt vardagsrum sammankopplat med köket som en perfekt umgås plats för bra filmer och gott sällskap. Gråmålad fondvägg som bryts av mot parkettgolv.

Visa mer

Baksida

Altanen i sydvästläge gör uteplatsen till den perfekt platsen på sommarn för grillkvällar eller bara njuta av solnedgången. Det höga läget ger en extra guldkant på tillvaron med utsikten över området.

Visa mer

Badrum källarplan

Modernt helkaklat badrum med en härlig spakänsla. Vita kakelplattor som bryts av mot en brun kakelvägg och klinkergolv med golvvärme. Badrummet har en generös kommod i vacker ek samt sten med ovanliggande handfat. Badrummet är utrustat med wc, duschhörna och en tvättstugedel med tvättmaskin och torktumlare.

Visa mer

Sovrum nedre plan

Sovrum som rymmer både dubbelsäng och möblemang, passar även perfekt som ett övernattningsrum om så önskas. Parkettgolv som bryts av mot vitmålade väggar.

Visa mer

Närområde

Visa mer

Planskisser

ALLMÄNT

Fastighetsbeteckning
Aniara 48
UPPLÅTELSEFORM
Friköpt
BOENDEFORM
Radhus
Antal rum
7 rum, varav 5 sovrum
Boarea
122 m² + 17 m² biarea taxeringsinformation
Tomtarea
226 kvm
Bilplats
Garageplats i länga
BESIKTIGAD
Ja

BYGGNADSFAKTA

Uppvärmning
Fjärrvärme
BYGGNADSÅR
1970 
Byggnadstyp
Radhus
Fasad
Trä
Fönster
2-glas (isolerglas)
Tak
Papp
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Grundmur
Utventilerad krypgrund
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
VENTILATION
Självdrag
RENOVERINGAR MM.
2020 Installerat badkar i badrum på nedre plan
2020 Ny grind på framsidan
2020 Ny tvättmaskin
2019 Målat om sovrum 2,4,5 och vardagsrum.

Av förra ägare
2018 Renovering och ommålning fasad entré
2017 Stenläggning framsida av huset
2015 Ommålning av förråd
2013 Nytt badrum på nedre plan
2013 Nya 2 glas isolerglaskassetter i hela huset ( ej badrummen)
2013 Ändring av planlösning med flytt av kök till nedre plan
2013 Ombyggnation 4 sovrum och allrum entréplan
2013 Installation av bärande balk för öppning mot kök
2013 Nytt kök
2013 Omdragning av el nedre plan + ny el central inkl jordfelsbrytare
2013 Nya innerdörrar nedre plan
2012 Ny altan på baksidan av huset

Ekonomi

Utgångspris
4 995 000 kr
FASTIGHETSAVGIFT
8 874 kr/år
KOMMUNALSKATT
29,885%
TAXERINGSVÄRDE
3 576 000 kr (Taxeringsår 2018)
BYGGNADENS TAXERINGSVÄRDE
2 168 000 kr
TAXERINGSKOD
220, Småhusenhet, bebyggd
UTTAGNA PANTBREV
3 767 500 kr

DRIFTKOSTNADER/ÅR

El
11 300 kr/år
Väg/samfällighetsavgift
27 969 kr/år
Försäkring
12 000 kr/år
Kommentar
Samfällighetsavgiften inkluderar fjärrvärme, V/A. sophämtning, TV - basutbud, garage i länga samt snöröjning
DRIFTKOSTNAD TOTAL
51 269 kr/år
Nätbolag
Ellevio
Elleverantör
Fortum

INSKRIVNINGAR / PLANBESTÄMMELSER

Servitut, etc
Gemensamhetsanläggning: Stockholm Aniara GA:1 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Radio-tv och/eller tele, Elledningar och/eller belysning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning
Planbestämmelser
Tomtindelning Stadsplan

Omgivning

Allmänt om området

Namnet Vällingby, "Vaellinge by" kan spåras ifrån 1300-talet och ska ha betytt folket som bor på vallen. Området har varit bebott sedan tidig stenålder och det finns rikligt med fornlämningar i trakten.

Vällingbyområdet började planläggas på 40-talet och Vällingby Centrum invigdes 1954. ABC-staden med arbetsplatser, bostäder och centrum väckte stor internationell uppmärksamhet och kom att bli en förebild för många andra förstäder.

Kälvesta är i hög grad ett resultat av stadens småhusproduktion med självbyggeri (SMÅA) och utbyggnaden skedde främst under 70-talet.

Kälvesta präglas av fina promenadstråk som är planerade att transportera barnen utan att passera trafikerade vägar till skolor och förskolor. Här finns flera fina parklekar såsom Ripvidet och Björnidet. Johannelundstoppen är ett populärt tillhåll för vinterns pulkaåkning.

Kommunikation

Lättillgängligt med närhet till bra kommunikationer. Buss 116 (Vällingby-Spånga C), buss 119 (Hässelby-Spånga). Ca 20 minuters gångavstånd till Johannelunds t-bana.

Närservice

Bra läge i barnvänligt område med flera skolor och dagis precis i närheten, bl.a. Björnbodaskolan med annexskolan Sörgårdsskolan från åk 0-6, Vinstaskolan från åk 0-6 och Vinstagårdsskolan från åk 6-9. Ett flertal lekplatser finns också inom området.

I närområdet finns välsorterade matbutiker, Coop på Björnmossevägen och Hemköp på Basgränd. Det är nära till Stora Coop och Willys (intill Johannelunds t-bana), här finns också andra affärer såsom måleributik, djuraffär och gym, järnaffär mm. Vällingby centrum med stort shoppingutbud finns också på snabbt, lättillgänligt avstånd.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.