Multrågatan 19, vån 8 Vällingby - Råcksta
Vällingby - Råcksta

Multrågatan 19, vån 8

Magisk utsikt från 8:e våningen i vackra Råcskta!

Kommande

Magisk utsikt från 8:e våningen i vackra Råcskta!

Wow! Välplanerad 3RoK om hela 73kvm med magisk utsikt över trädtopparna mot öst. De nylagda golven genom hela lägenheten ger en väldigt modern touch samtidigt som det harmoniserar med de fina inredningsvalen. Gör som de nuvarande ägarna och njut av morgonkaffet på balkongen med en soluppgång som sällskap. Utöver den superfina lägenheten är även läget svårslaget. Här har du verkligen naturen nära men samtidigt stadslivet runt hörnet. En cykeltur på 5 minuter tar dig ned till Kanaanbandet och flertalet promenadstråk i Grimstas naturområden. Bara 2 minuter från porten ligger tunnelbanans gröna linje som tar dig till city på 16 minuter.

Bara 1 minut bort med tunnelbanan ligger Vällingby C som erbjuder ett stort utbud av shopping, restauranger, nöjen och träning. I närområdet finner man även gym, postombud, café, pizzeria och Hemköp.
Missa inte chansen att förvärva en fantastisk lägenhet i västerorts mest utvecklande område.

Ring mig för att boka en privatvisning.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Pris: 2 695 000 kr
  • Boarea: 73 kvm föreningens information
  • Antal rum: 3 rum
  • Våning: 8 av 9, hiss finns
  • Avgift: 4 621 kr Obl. tillägg om 99kr/mån för bredband från Ownit tillkommer.
  • Förening: Brf Tabulatorn
  • Byggnadsår: 1958
  • Område: Vällingby - Råcksta, Stockholm

2 695 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Daniel Lindkvist

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Multrågatan 19, vån 8

Vardagsrum

Detta stora vardagsrum gör det verkligen enkelt att inreda efter smak och tycke. Här får du plats med en större soffgrupp, TV och även matbord för större middagsbjudningar. Njut av en fantastisk morgonsol som lyser upp över Stockholm och ger en otrolig tillvaro i lägenheten.

Visa mer

Balkong

En balkong med plats för mindre möblemang. Stirra ut över trädtopparna och följ årstiderna med nöje.

Visa mer

Kök

Det vackra trägolvet bryts av mot vitmålade väggar och harmoniserar med de vita skåpsluckorna. Allt du behöver för en smidig och effektiv matlagning, samtidigt som du får en magisk utsikt. Utrustad med spis, diskmaskin, inbyggd fläkt och kyl/frys. Bänkskivan i trä bryts av mot den vitkaklade stänkskivan.

Visa mer

Sovrum 1

Ett väl tilltaget sovrum med plats för dubbelsäng och möblemang utan att det blir trångt. Gråmålade väggar som bryts av mot ett vackert trägolv. Här vaknar du upp till en fantastisk morgonsol tack vare fönstret som vetter mot öst.

Visa mer

Sovrum 2

Även här får du plats med dubbelsäng och övrig möblemang utan risk för att det blir trångt. Ljusgrönmålade väggar som bryts av mot trägolvet.

Visa mer

Badrum

Ett stilrent badrum med schackrutigt golv som bryts av mot vitkaklade väggar och en vägg i grått kakel. Utrustat med WC, handfat, duschhörna, spegelfskåp m. ljuskälla och förberett för tvättmaskin samt handdukstork.

Visa mer

Hall

Första klivet in i lägenheten välkomnas du av en stor hall med plats för möblemang. Tack vare den väl tilltagna ytan är det enkelt att inreda och sätta sin egna prägel på det första rummet man ser i lägenheten. Vitmålade väggar som bryts av mot ljust trägolv. Här finns även en klädkammare som ser till att svälja säsongens alla kläder.

Visa mer

Fastigheten

1988 renoverades balkongerna.
2009-2010 byttes vatten-och avloppsstammarna och alla badrum renoverades.
2010 moderniserades de elektriska installationerna.
2010 byttes de yttre fönsterbågarna till metall och fönsterkarmarna kläddes utvändigt i plåt.
2011 renoverades yttertaket.
2012 tvättades plåtfasaderna.
2016 byggdes tvättstugor.
2016 installerades nya elektroniska lås till samtliga entréer.
2018 renoverades samtliga tak
2019 gjordes en större översyn av värmesystemet

Visa mer

Planskisser

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
4 621 kr, Obl. tillägg om 99kr/mån för bredband från Ownit tillkommer.
Antal rum
3 rum
Boarea
73 m² föreningens information
Våning
8 av 9, hiss finns
Andel i förening
0,49988 %
Andel av årsavgift
0,005127 %

Föreningen

Namn
Brf Tabulatorn
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
179 lägenheter, 6 lokaler
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Överlåtelseavgift
1 163 kr
Pantsättningsavgift
465 kr
Allmänt om föreningen
Brf Tabulatorn består av 5 stycken punkthus med 9 våningar vardera med adresserna Multrågatan 19-25 samt Håsjögränd 2 i Vällingby. Totalt så har föreningen 179 st lägenheter och 6 st hyreslokaler. Föreningen övertog fastigheterna i april 2015. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Rådrum AB.

Övriga utrymmen:
- Cykelförråd
- Barnvagnsförråd
- Tvättstuga med 2st tvättmaskiner, 1 torktumlare och 1 torkskåp. I port 21 finns också en grovtvättstuga.
Information om månadsavgiften
Obl. tillägg om 99kr/mån för bredband från Ownit tillkommer.
Tv och Bredband
Basutbudet från Comhem ingår i hyran/avgiften. Styrelsen har tecknat gruppavtal gällande bredband med OWNIT. Detta kostar 99 kr per månad och är pålagt på avgiften. Hastigheten är 1000/1000.
Parkering
P-platser och garage Föreningen upplåter med hyresrätt 47 garageplatser, 90 p-platser och 1 förråd. I nuläget (sommar 2021) är kön kort till p-plats och garage finns tillgängliga. Avgiften för parkeringsplats är 350 och för garage ca 1200 kr.
Övrigt
Förråd Samtliga lägenheter har ett vindsförråd.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
1988 - Balkongerna renoverade
2009-2010 - Vatten och avloppsstammar utbytta och alla badrum renoverade
2010 - Elektriska installationer moderniserade
2010 - Yttre fönsterbågen bytt till en i metall och fönsterkarmar utvändigt klädda i plåt
2011 - Renovering yttertak
2012 - Plåtfasaderna tvättade
2012 - Byte av golv, ommålat
2016 - Nya tvättstugor

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
1958
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja

Ekonomi

Utgångspris
2 695 000 kr
KOMMUNALSKATT
29,885%
Pantsatt
Ja

DRIFT

DRIFTKOSTNADEN AVSER
2 personer

Omgivning

Allmänt om området

Historia:
Vällingby var unikt redan på 50-talet då det byggdes. Vällingby, Sveriges första ABC-stad (dvs kombination Arbete, Bostad, Centrum), invigdes 1954 som "framtidsstaden" och blev på sin tid en förebild och fick stor uppmärksamhet, även internationellt.
Bebyggelsen i Vällingby kännetecknas av en omsorgsfull anpassning till landskapet och en arkitektur med många fina detaljer. Även idag omtalas Vällingby, där man lyckats bevara den charmiga 50-talsmiljön med inslag av ny modern arkitektur.
Modevaruhuset K:fem är Vällingby C senaste tillskott. K:fem, ritad av Gert Wingårdh, har erhållit ett flertal priser bla. Världens bästa byggnad för shopping på World Architecture Festival i Barcelona 2008.

Kultur och Nöjen
I Vällingby finns, vad man förmodar, världens största solur, och var man än rör sig i Vällingby går man på historisk mark med intressanta kulturinslag. Trappan, Vällingbyområdets kulturhus, anordnar allt från utställningar till intressanta föredrag.

Natur och Fritid
Invid knuten ligger Grimsta naturreservat med fina promenad- och joggingstråk. Det är även gångavstånd till Mälarens strand med flera badplatser att välja bland, bland annat Kanaanbadet med sin sandstrand. Hela Vällingby omges av grönområden och fina blommande trädgårdar och parker i de olika områdena. Fina cykelbanor och gångvägar inbjuder till sköna utflykter. I närheten finns härliga bad utmed hela Hässelbyområdet och ut till Blackeberg. För den som föredrar bassängbad finns Vällingby Simhall och sommartid kan man gå till utomhusbassängen i Nälsta.

Kommunikation

Från Råcksta tunnelbanestation kan man komma på 1 min till Vällingby C eller på 27 min till T-centralen. I Vällingby City som ligger på lite längre gångavstånd finns ett flertal resealternativ. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer. Med buss 179 är du i Spånga på ca 11 minuter. Där finns anknytning till pendeltåget som tar dig till Stockholms Central på 13 minuter.

Närservice

I Vällingby City hittar du allt - för hela familjen. Här finns över 100 butiker, serviceställen, restauranger och caféer. I den omskrivna modegallerian K:fem, med det röda, speciella, taket, hittar man det senaste i modeväg som annars endast finns i city.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.