Vällingby - Råcksta

Funäsgatan 6, Vån 3

Nyproducerad 2:a i vackra Råcksta.

Till salu

Nyproducerad 2:a i vackra Råcksta.

Det är med stolthet som jag presenterar denna superläckra 2RoK i det växande Råcksta. Lägenheten har 47 minutiöst planerade kvadratmeter som ser till att ge dig öppna sociala ytor och ett rymligt sovrum. De lyxiga materialvalen och superfräscha standarden i lägenheten är något som man bara kan få från nyproduktion. Den rymliga balkongen blir bostadens äss i rockärmen. Tack vare det sydvästvända läget får man sol merparten av dagen.

Utöver lägenhetens fantastiska standard så är även läget något utöver det vanliga. En cykeltur på 5 minuter tar dig ned till västerorts pärla, Kanaanbadet. Där kan du svalka dig i Mälarens vatten under varma sommardagar, eller njuta av de vackra promenadstråken genom naturområdena. Du har även stadslivet precis runt hörnet tack vare tunnelbanans gröna linje som tar dig till city på 16 minuter. Från stationen finns även Vällingby C som bara ligger 1 minut från Råcksta, där finns det gott om shopping, restauranger, nöje och gym.
I Råcksta finns även, gym, Hemköp, postombud, pizzeria och café.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 47 kvm
  • Antal rum: 2 rum
  • Våning: 3 av 13, hiss finns
  • Förening: BRF Wellingeby 1
  • Byggnadsår: 2019
  • Område: Vällingby - Råcksta, Stockholm

2 195 000 kr

Visningar

31 Okt 13:00 - 13:30
Missa inte denna superläckra 2ROK, boka tid nu!
1 Nov 17:30 - 18:00
Missa inte denna superläckra 2ROK, boka tid nu!
Ansvarig mäklare

Nikola Markulic

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Funäsgatan 6, Vån 3

Kök

Är du en fena i köket? Vilken tur! Detta köket är utrustat med allt du behöver för en smidig och effektiv matlagning. Den ljuva ekparketten harmoniserar med de vita väggarna och köksluckorna. Den mörka bänkskivan bryts av mot den vitkaklade stänkskivan och skapar en supersnygg kontrast. Köket kommer utrustat med diskmaskin, induktionshäll, ugn, kyl/frys och inbyggd fläkt. Här ryms ett matbord upp till 6 personer utan att det blir för trångt.

Visa mer

Vardagsrum

Ett stort och rymligt vardagsrum där du får plats med ett större soffparti och TV. Ekparketten bryts av mot vitmålade väggar och lyses upp av det stora fönsterpartiet. Vardagsrummet ligger även i anslutning till balkongen.

Visa mer

Balkong

Wow! Vilken balkong! Här vill man spendera många dagar i sommarens härliga värme. Tack vare den väl tilltagna ytan får du plats med möblemang utan att det blir trångt.

Visa mer

Sovrum

Här får du enkelt plats med en dubbelsäng och mindre möblemang utan risk för att det blir trångt. Förvaringen förses av skjutdörrsgarderoberna som ser till att svälja modelejonets alla kläder. Ekparketten bryts av mot vitmålade väggar och lyses upp av fönstret som vetter ut mot sydväst.

Visa mer

Badrum

Ett fullutrustat badrum med elburen golvvärme, mörkgrå klinkerplattor och vitt kakel. Här har du verkligen allt du behöver, duschhörna m. glasdörrar, WC, handfat m. kommod, spegelskåp m. ljuskälla och en handdukstork.

Visa mer

Hall

Första klivet in i lägenheten välkomnas du av grått klinkergolv, vitmålade väggar och skjutdörrsgarderober. Förvaringen ser till att svälja säsongens alla kläder och utöver det får man även plats med en hatthylla om så önskas.

Välkommen in!

Visa mer

Fastigheten

Visa mer

Omgivning

Allmänt om området

Historia:
Vällingby var unikt redan på 50-talet då det byggdes. Vällingby, Sveriges första ABC-stad (dvs kombination Arbete, Bostad, Centrum), invigdes 1954 som "framtidsstaden" och blev på sin tid en förebild och fick stor uppmärksamhet, även internationellt.
Bebyggelsen i Vällingby kännetecknas av en omsorgsfull anpassning till landskapet och en arkitektur med många fina detaljer. Även idag omtalas Vällingby, där man lyckats bevara den charmiga 50-talsmiljön med inslag av ny modern arkitektur.
Modevaruhuset K:fem är Vällingby C senaste tillskott. K:fem, ritad av Gert Wingårdh, har erhållit ett flertal priser bla. Världens bästa byggnad för shopping på World Architecture Festival i Barcelona 2008.

Kultur och Nöjen
I Vällingby finns, vad man förmodar, världens största solur, och var man än rör sig i Vällingby går man på historisk mark med intressanta kulturinslag. Trappan, Vällingbyområdets kulturhus, anordnar allt från utställningar till intressanta föredrag.

Natur och Fritid
Invid knuten ligger Grimsta naturreservat med fina promenad- och joggingstråk. Det är även gångavstånd till Mälarens strand med flera badplatser att välja bland, bland annat Kanaanbadet med sin sandstrand. Hela Vällingby omges av grönområden och fina blommande trädgårdar och parker i de olika områdena. Fina cykelbanor och gångvägar inbjuder till sköna utflykter. I närheten finns härliga bad utmed hela Hässelbyområdet och ut till Blackeberg. För den som föredrar bassängbad finns Vällingby Simhall och sommartid kan man gå till utomhusbassängen i Nälsta.

Kommunikation

Från Råcksta tunnelbanestation kan man komma på 1 min till Vällingby C eller på 27 min till T-centralen. I Vällingby City som ligger på lite längre gångavstånd finns ett flertal resealternativ. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer. Med buss 179 är du i Spånga på ca 11 minuter. Där finns anknytning till pendeltåget som tar dig till Stockholms Central på 13 minuter.

Närservice

I Vällingby City hittar du allt - för hela familjen. Här finns över 100 butiker, serviceställen, restauranger och caféer. I den omskrivna modegallerian K:fem, med det röda, speciella, taket, hittar man det senaste i modeväg som annars endast finns i city.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.