Spånga

Bennebolsgatan 34

Varmt välkommen.

Kommande försäljning

Varmt välkommen.

Välkommen till Bennebolsgatan 34. Lägenhet med 67,5 välplanerade kvm. Lägenhet som erbjuder dig en inglasad hörnbalkong med sol från morgon till kväll.

Spånga Centrum ligger några promenadminuter bort, här finns utöver 2 välsorterade mataffärer även en genuin fiskaffär, egen charkuteributik samt Spånga Konditori som drivs av årets bagare 2015 Gabriel di Grado - många kulinariska upplevelser att vänta med andra ord. Beslutar man sig för att ta fredags-AW:n på hemmaplan kan den med fördel avnjutas på Caledonian Inn - en pub i brittisk stil med stort ölsortiment och god mat på menyn.

Brf Solgläntan 1 har en engagerad styrelse och det är en god gemenskap grannar emellan.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 67.5 kvm
  • Antal rum: 3 rum
  • Våning: 3 av 6, hiss finns
  • Avgift: 4 465 kr
  • Förening: Brf Solgläntan 1
  • Byggnadsår: 2005
  • Område: Spånga, Stockholm

2 795 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Josefin Jörnelius

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Bennebolsgatan 34

Hall

Öppen och välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter samt möblemang vid önskan. Hallens ytsikt består av ett vackert parkettgolv som är genomgående i hela lägenheten. Parkettgolvet bryts av mot tapet i blomstermönster.

Visa mer

Vardagsrum

Vardagsrummet erbjuder dig stora öppna och sociala ytor. De stora fönsterpartierna bringar ett härligt och naturligt ljus in i lägenheten. Vardagsrummets ytskikt består av det vackra parkettgolvet som sedan bryts av mot beigea väggar. Via vardagsrummet finner du även utgången till den inglasade hörnbalkongen.

Visa mer

Kök

Kök med tidlös inredning som passar för alla smaker, erbjuder dig både stora förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Kökets matplats rymmer sällskap upp till 8 personer, bjud hem vänner och familj på middag. Ytskiktet består av vita köksluckor med silverdetaljer som harmonieras med bänkskiva i rostfritt stål och stänkskydd i vitt kakel. Det genomgående parkettgolvet bryts av mot vit målade väggar samt en fondvägg. Kökets maskinella utrustning består av spis, fläkt, ugn samt kyl och frys. Här finns även möjlighet att sätta in diskmaskin.

Visa mer

Badrum

Badrummets ytskikt består av vita kakelväggar och klinkergolv i grå/svart nyans. Utrustat med wc, handfat, badkar med dusch samt tvättmaskin.

Visa mer

Sovrum 1

Sovrum som rymmer en mindre säng och möblemang. Här bringas ett naturligt fint ljus tack vare det stora fönsterpartiet. Ytskiktet består av det genomgående parkettgolvet som bryts av mot vitmålade väggar.

Visa mer

Sovrum 2

Större sovrum som med lätthet rymmer både dubbelsäng och möblemang. Detta sovrum erbjuder dig bra med förvaring tack vare stora garderober med skjutdörrar. Sovrummets ytskikt består av parkettgolv som bryts av mot väggar i en harmonisk ljusgrön färg.

Visa mer

Balkong

En fantastisk inglasad hörnbalkong som erbjuder dig sol från morgon till kväll. Här kan du komma bort från vardagen och slappna av med antingen en kopp kaffe i morgonsolen eller möjligtvis ett glas rosé i kvällssolen. Tidig vår till sen höst.

Visa mer

Förråd

Rymligt förråd finns i lägenheten, ger dig även möjlighet till en önskad walk in closet.

Visa mer

Planskisser

Omgivning

Kommunikation

Spånga Centrum ligger några promenadminuter bort, på 8 minuter är du innanför tullarna. Bussförbindelser från Spånga C till Kista, Sollentuna, Alvik, Brommaplan samt Vällingby.

Närservice

Utöver två välsorterade mataffärer finns även en genuin fiskaffär, egen charkuteributik samt Spånga Konditori. Två skolor och en förskola inom 5 minuter från bostaden.

Parkering

Garage/parkeringsplats: Föreningen har 78 parkeringsplatser, fördelade enligt följande:
56 parkeringsplatser (300 kr/mån) och 22 parkeringsplatser i carport (500 kr/mån). Kö-system.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.