Hässelby Villastad

Kattfotsbacken 28

Kommande försäljning

Välkommen till Kattforsbacken 28, ett rymligt radhus på 104 kvm fördelat på 2 plan. Kattfotsbacken 28 ger dig en välkommande och social entré. Övre plan erbjuder dig två sovrum, ett badrum samt ett stort socialt vardagsrum med utgång till balkongen. Gott om bekvämligheter i området som närhet till ICA Nära, parker, förskolor och en 9 minuters busstur till Vällingby Centrum.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 5 rum
  • Boarea: 104 kvm + 35 kvm biarea
  • Pris: 4 500 000 kr
  • Byggnadsår: 1968
  • Område: Hässelby Villastad, Stockholm

4 500 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Josefin Jörnelius

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Kattfotsbacken 28

Exteriör

Välkomnande entré med sol som ligger på i stort sätt hela dagen under sommarhalvåret, skänker bostaden ljus och värme.

Visa mer

Övre plan

Övre plan erbjuder dig ett stort och rymligt vardagsrum samt utgång till balkongen. Solen ligger på i stort sätt hela dagen på sommarhalvåret. Det stilrena badrummet på övre plan renoverades 2017. Här erbjuds även två sovrum och utgång till baksidan med den stora gräsmattan.

Visa mer

Bottenvåning

Här välkomnas du av en hall med både avhängningsmöjligheter och en platsbyggd garderob med skjutdörrar. Sammankopplingen mellan kök och matplats ger dig ett trevligt ljusinsläpp från rummets stora fönsterpartier. Köket renoverades 2017 och golv byttes 2018. Från köket kan du även nå ett stort och rymligt rum utrustat med badkar samt tvättmaskin och torktumlare. Två sovrum på nedre plan, i det större sovrummet har två mindre fönster satts in för att kunna få in dagsljuset. Badrummet försett med wc renoverades 2017.

Visa mer

Omgivning

Allmänt om området

NÄROMRÅDET:
Mycket trivsamt och barnvänligt område med promenadavstånd till både skolor och förskolor. Här finns flera fina lekplatser, fotbollsplaner, mm. Närhet till mataffär och större centrum finns nära tillhands i Vällingby och Åkermyntan. Det är också nära till flera olika fritidsaktiviteter såsom motionsspår, tennis, ridning, golf, mm.

KOMMUNIKATIONER:
Det går flera bussar i närområdet. Du tar dig från Rödklövervägen på ca 5 min till Hässelby Gårds t-bana med buss 119. Härifrån tar det ca 30 min till Centralen.

Buss 119 tar dig även till Spånga Stn på ca 13 min. Härifrån tar du dig med pendeltåg till Centralen på ca 12 min.

Från Rädisvägen går buss 541 till Vällingby C på ca 10 min.

Parkering

Till varje fastighet hör en garageplats.
Finns också en gemensam uteparkering.

Vägbeskrivning

Du kommer enklast hit via Lövstavägen och svänger in på Skattegårdsvägen vid Statoil bensinmack. Därefter första vänster Rädisvägen och första höger Blåeldsvägen. Efter ca 300 m finner du Kattfotsbacken på höger sida.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.