Härnösandsgatan 2, 59 kvm terrass Vällingby - Råcksta
Vällingby - Råcksta

Härnösandsgatan 2, 59 kvm terrass

59 kvm terrass i Vällingbys landmärke

Såld

59 kvm terrass i Vällingbys landmärke

Nu erbjuds ett sällan skådat tillfälle att flytta in i det som är att betrakta som en ikonbyggnad för västra Stockholm. Byggnaden i sig är lätt att tycka om med sin organiska form och och böljande linjer. Lägenheten som nu saluförs har en terrass om hela 59 kvm som går att likställa med en mindre trädgård med möjlighet att möblera för flera olika avdelningar. Det är lätt att drömma sig bort till sommarens kalas eller härliga grillmiddagar tillsammans med vännerna - här får faktiskt alla plats.

Skulle man mot förmodan känna behov av ännu större svängrum så är föreningens takterrass bara 2 våningar upp med hissen. BRF Welllingeby kan stoltsera med många attraktiva mervärden såsom föreningens eget gym, lyxig gästlägenhet med kök samt garage som nås med hissen.

Lägenheten i sig har en mycket attraktiv och social planlösning som passar för såväl vardag som helg. Mellanvägg inrymmande kyl/frys och förvaring skiljer köket från vardagsrummet, men utrymmena är ändå integrerade med varandra och väggen mot terrassen är nästintill täckt av fönsterpartier varav flertalet med låg bröstning som gör att terrassen blir en förlängning av vardagsrum och kök.

Visa mer
Slutpris

4 250 000 kr

Ansvarig mäklare

Niclas Holmberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.