Gulddragargränd 52 Vällingby - Grimsta
Vällingby - Grimsta

Gulddragargränd 52

Superfin 2:a nära naturen

Såld

Superfin 2:a nära naturen

Det är med stolthet som jag kan presentera denna fantastiska 2:a i Grimsta. Dessa lägenheter gick precis igenom en ombildning vilket betyder att det är första gången som denna läckra 2:a befinner sig på marknaden. Här finns det verkligen en chans att förvärva en riktigt fin lägenhet. Byggnaden uppfördes 2007 och håller fortfarande en nyproduktionskänsla, vilket gör att det blir en fröjd att bo här.

En av de bästa sakerna med att bo i denna lägenhet är att man bor så himla nära naturen men samtidigt har man stadslivet runt hörnet. Grimsta naturreservat ligger precis utanför lägenheten och ytterligare några minuter bort ligger Kanaanbadet där du kan svalka dig i Mälaren. Promenadstråk finns det gott om och Vällingby centrum ligger bara 10 minuter bort. Där tar tunnelbanans gröna linje en till city på 18 min eller gott om bussar som tar dig till pendeltåget i Spånga. Vällingby centrum är även fullt av shopping, restauranger och nöjen.

Visa mer
Slutpris

2 100 000 kr

Ansvarig mäklare

Nikola Markulic

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.