Vällingby - Råcksta

Östersundsgatan 7

1:a på 12:e våningen med nyproduktionskänsla

1:a på 12:e våningen med nyproduktionskänsla

Fräsch etta nybyggd 2015. Fritt beläget på 12:e våningen med utsikt mot öster. 38 välplanerade kvadratmeter med stort kök, lyxigt badrum samt egen klädkammare. Ytterligare förvaring finns i den rymliga hallen samt i externt källarförråd. Direkt närhet till T-bana och över Bergslagsvägen hittar ni ett av Stockholms största naturreservat.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 38 kvm
  • Antal rum: 1 rum
  • Våning: 12 av 15, hiss finns
  • Avgift: 1 922 kr
  • Förening: BRF Råck16
  • Byggnadsår: 2015
  • Område: Vällingby - Råcksta, Stockholm

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Nikola Markulic

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Östersundsgatan 7

Rum

Härligt ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet med dubbla franska balkonger. Takhöjden i kombination med de ljusa färgvalen ger en härlig rymd åt utrymmet. Parkettgolvet är genomgående i hela lägenheten och framför franska balkongen ligger ett praktiskt klinkergolv.

Visa mer

Kök

Vedumkök i vinkel med gott om förvaring bakom vita luckor. svart kakel pryder väggen mellan bänkskivan i mörk laminat och överskåpen. Utrustat med diskmaskin, golvstående spis med keramikhäll, fläkt, samt kyl/frys.

Visa mer

Badrum

Lyxigt stort badrum med mörkt klinkergolv och helkaklade vita väggar med stora plattor. Dusch, stor spegel ovan längsgående hylla i sten. Vägghängd toalettstol underlättar städandet och handfat.

Visa mer

Hall

Första klivet in i lägenheten bemöts man av en väldigt välkomnande hall. Gott om förvaring tack vare hatthylla och den platsbyggda garderoben. Inte nog med det, så har man även en klädkammare. Perfekt som walk-in-closet eller spelhörna för gamern.

Visa mer

Fastigheten

Råck16 består av 231 lägenheter. Här erbjuds bl.a. gemensam takterrass, biorum och dygnet-runt öppet gym.

Visa mer

Planskisser

Omgivning

Allmänt om området

Historia:
Vällingby var unikt redan på 50-talet då det byggdes. Vällingby, Sveriges första ABC-stad (dvs kombination Arbete, Bostad, Centrum), invigdes 1954 som "framtidsstaden" och blev på sin tid en förebild och fick stor uppmärksamhet, även internationellt.
Bebyggelsen i Vällingby kännetecknas av en omsorgsfull anpassning till landskapet och en arkitektur med många fina detaljer. Även idag omtalas Vällingby, där man lyckats bevara den charmiga 50-talsmiljön med inslag av ny modern arkitektur.
Modevaruhuset K:fem är Vällingby C senaste tillskott. K:fem, ritad av Gert Wingårdh, har erhållit ett flertal priser bla. Världens bästa byggnad för shopping på World Architecture Festival i Barcelona 2008.

Kultur och Nöjen
I Vällingby finns, vad man förmodar, världens största solur, och var man än rör sig i Vällingby går man på historisk mark med intressanta kulturinslag. Trappan, Vällingbyområdets kulturhus, anordnar allt från utställningar till intressanta föredrag.

Natur och Fritid
Invid knuten ligger Grimsta naturreservat med fina promenad- och joggingstråk. Det är även gångavstånd till Mälarens strand med flera badplatser att välja bland, bland annat Kanaanbadet med sin sandstrand. Hela Vällingby omges av grönområden och fina blommande trädgårdar och parker i de olika områdena. Fina cykelbanor och gångvägar inbjuder till sköna utflykter. I närheten finns härliga bad utmed hela Hässelbyområdet och ut till Blackeberg. För den som föredrar bassängbad finns Vällingby Simhall och sommartid kan man gå till utomhusbassängen i Nälsta.

Kommunikation

Från Råcksta tunnelbanestation kan man komma på 1 min till Vällingby C eller på 27 min till T-centralen. I Vällingby City som ligger på lite längre gångavstånd finns ett flertal resealternativ. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer. Med buss 179 är du i Spånga på ca 11 minuter. Där finns anknytning till pendeltåget som tar dig till Stockholms Central på 13 minuter.

Närservice

I Vällingby City hittar du allt - för hela familjen. Här finns över 100 butiker, serviceställen, restauranger och caféer. I den omskrivna modegallerian K:fem, med det röda, speciella, taket, hittar man det senaste i modeväg som annars endast finns i city.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.