Vällingby - Råcksta

Östersundsgatan 7

Stor 1:a på 13:e vån med fantastisk utsikt!

Stor 1:a på 13:e vån med fantastisk utsikt!

Wow, vilken 1:a! Här får du 46 minutiöst planerade kvadratmeter med öppna sociala ytor, en rymlig sovalkov och badrum med hotellkänsla. Det superfina materialvalet ger en genomgående lyxig känsla och pricken över i:et är den makalösa utsikten över Hässelby och Grimsta naturreservet. Många fantastiska solnedgångar har upplevts under middagarna. Utöver den otroligt fina lägenheten får man även ta del av den gemensamma takterrassen högst upp på byggnaden, en föreningslokal m. bastu och även en biograf som man kan boka. Föreningen är stabil med fina resultat och god ekonomi. På alla våningsplan förutom 15:e våningen finner man även en tvättstuga, med grovtvätt på våning 2.

Gillar du naturen men vill ändå ha nära till staden? Då har du hittat rätt! Bara 5 minuter med cykel kommer du ned till Grimstas naturområden med många gröna naturstråk och även Kanaanbadet där du kan svalka dig på somrarna. Tunnelbanans gröna linje tar dig in till stan på 16 minuter och Vällingby C på 1 minut. I Vällingby C finner du ett stort utbud av shopping, restauranger, nöjen och gym.
I Råcksta finner du även Hemköp, gym, postombud (MyWay), pizzeria och supermysiga Kanaan-cafét.

Hör gärna av dig för att boka en privatvisning.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 46 kvm
  • Antal rum: 1 rum
  • Våning: 13 av 15, hiss finns, 3st hissar.
  • Förening: BRF Råck16
  • Byggnadsår: 2015
  • Område: Vällingby - Råcksta, Stockholm

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Nikola Markulic

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Östersundsgatan 7

Rum

Ett stort rum som fyller funktionen för både vardagsrum och sovplats. Här får du plats med en 160-säng och soffparti utan att det blir för trångt. Väggen mellan rummet och köket blir en naturlig plats för TV. Den stora franska balkongen med svart klinkergolv ger en superlyxig känsla och har nyttjats väl av de nuvarande ägarna. Den magiska utsikten höjer även myskänslan något extremt mot kvällarna då de vackra solnedgångarna målar upp ett vackert konstverk i horisonten.

Visa mer

Kök

Är du en fena i köket? Vilken tur, här har du ett fullutrustat kök för att få en smidig och effektiv matlagning. Laga kvällens middag med en fantastisk utsikt och goda arbetsytor. Ekparketten bryts av mot vitmålade väggar och skåp. Den svarta bänkskivan i laminat skapar en väldigt fin kontrast till den vitkaklade stänkskivan och sätter en bra inredningstouch i köket. Utrustat med spis, kyl/frys, ugn, fläkt och diskmaskin. Här kan du verkligen avnjuta en middag med utsikt!

Visa mer

Badrum

Badrum med lyxig hotellkänsla! Svarta klinkerplattor som bryts av mot vitkaklade väggar och ett insänkt spegelparti med spotlights. Utrustat med handfat, vägghängd WC, duschhörna m. glasdörrar och handdukstork.

Visa mer

Hall

Första klivet in i hallen välkomnas du av en rymlig hall med god förvaring. De inbyggda garderoberna ser till att svälja alla ens kläder. Här får du plats med möblemang och mer förvaring om så önskas. I dagsläget har man kontorshörnan i hallen och tack vare den väl tilltagna ytan blir det inte trångt. Städskåp finns även.

Visa mer

Fastigheten

Utöver lägenhetens fantastiska våningsplan och läge så har byggnaden en stor takterrass, lokal (på takterrassen) med bastu, och en biosalong som medlemmarna får nyttja samt en övernattningslägenhet. Till varje lägenhet hör ett förråd och tvättstuga finns på varje våningsplan, förutom på 15:e våningen. Grovtvätt på våning 2.

Visa mer

Säljarens egna ord

Jag älskar att gå till Kanaans trädgårdcafé året om, de har verkligen alltid öppet. Vi har njutit av vintriga promenader i naturreservatet och rundar av på caféet för något varmt att dricka. På sommaren finns det så fina klippor att bada ifrån i närheten. Jättekul att ha så nära till stan för både jobbet men framförallt nöjeslivet, känns lyxigt att tunnelbanan nästan stannar precis utanför dörren. Det jag har uppskattat mest med att bo här är de vackra kvällsljuset, utsikten och solnedgången ser jag från både köket, rummet och hallen. Det är så härligt att komma hem och precis när jag kliver över tröskeln välkomnas kvällssolen.

Visa mer

Planskisser

Omgivning

Allmänt om området

Historia:
Vällingby var unikt redan på 50-talet då det byggdes. Vällingby, Sveriges första ABC-stad (dvs kombination Arbete, Bostad, Centrum), invigdes 1954 som "framtidsstaden" och blev på sin tid en förebild och fick stor uppmärksamhet, även internationellt.
Bebyggelsen i Vällingby kännetecknas av en omsorgsfull anpassning till landskapet och en arkitektur med många fina detaljer. Även idag omtalas Vällingby, där man lyckats bevara den charmiga 50-talsmiljön med inslag av ny modern arkitektur.
Modevaruhuset K:fem är Vällingby C senaste tillskott. K:fem, ritad av Gert Wingårdh, har erhållit ett flertal priser bla. Världens bästa byggnad för shopping på World Architecture Festival i Barcelona 2008.

Kultur och Nöjen
I Vällingby finns, vad man förmodar, världens största solur, och var man än rör sig i Vällingby går man på historisk mark med intressanta kulturinslag. Trappan, Vällingbyområdets kulturhus, anordnar allt från utställningar till intressanta föredrag.

Natur och Fritid
Invid knuten ligger Grimsta naturreservat med fina promenad- och joggingstråk. Det är även gångavstånd till Mälarens strand med flera badplatser att välja bland, bland annat Kanaanbadet med sin sandstrand. Hela Vällingby omges av grönområden och fina blommande trädgårdar och parker i de olika områdena. Fina cykelbanor och gångvägar inbjuder till sköna utflykter. I närheten finns härliga bad utmed hela Hässelbyområdet och ut till Blackeberg. För den som föredrar bassängbad finns Vällingby Simhall och sommartid kan man gå till utomhusbassängen i Nälsta.

Kommunikation

Från Råcksta tunnelbanestation kan man komma på 1 min till Vällingby C eller på 27 min till T-centralen. I Vällingby City som ligger på lite längre gångavstånd finns ett flertal resealternativ. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer. Med buss 179 är du i Spånga på ca 11 minuter. Där finns anknytning till pendeltåget som tar dig till Stockholms Central på 13 minuter.

Närservice

I Vällingby City hittar du allt - för hela familjen. Här finns över 100 butiker, serviceställen, restauranger och caféer. I den omskrivna modegallerian K:fem, med det röda, speciella, taket, hittar man det senaste i modeväg som annars endast finns i city.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.