Mirabellbacken 5, 4 tr Hässelby Strand
Hässelby Strand

Mirabellbacken 5, 4 tr

Glittrande sjöutsikt från fjärde våningen med hiss och balkong i söderläge.

Såld

Glittrande sjöutsikt från fjärde våningen med hiss och balkong i söderläge.

När du kliver in genom dörren dras uppmärksamheten automatiskt mot det stora fönsterpartiet som vetter mot söder och sjöutsikt över Mälaren. Den lite lägre bröstningshöjden ger ett härligt ljusinsläpp som också präglar resten av lägenheten. Från vardagsrummet nås den stora södervända balkongen som är infälld i fasadlivet. Här blir ett utmärkt ställe att lapa den första vårsolen skyddad från blåst och utan insyn.

Lägenhetens kök inrymmer gott om förvaring bakom platsbyggda snickerier i originalutförande. Här finns utrymme för matplats vid fönstret. Från köket nås hall och sovrum.
Sovrum med fönster mot balkong och med härlig utsikt över det gröna grannskapet och Mälaren även härifrån. Badrummet är stambytt, helkaklat och här finns en tvättmaskin. Förvaringen utgör inget problem, här finns en riktigt rymlig klädkammare som kan göras om till hemmakontor om behovet föreligger. Till lägenheten finns också ett stort separat förråd samt matkällare.

BRF Mirabellen är den största i området med sina 459 lägenheter. Byggnaderna är välvårdade och de vackra trädgårdsmiljöerna sköts noggrannt om. Föreningen är lågt belånad trots flertalet renoveringar under de senaste åren såsom takrenovering, hissrenoveringar mfl.

Mirabellbacken 5 lockar med det bästa av två världar. Kort promenad från naturreservat, strand- eller klippbad samtidigt som du på behändigt avstånd finner Hässelby Strands centrum med välsorterad mataffär och t-banans gröna linje. Lägenheten är välplanerad och generöst tilltagen i alla utrymmen.

Visa mer
Slutpris

2 050 000 kr

Ansvarig mäklare

Niclas Holmberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.