Ljusdalsgatan 22 Vällingby - Råcksta
Vällingby - Råcksta

Ljusdalsgatan 22

Urbant stadsradhus i Vällingby Parkstad

Såld

Urbant stadsradhus i Vällingby Parkstad

Välkommen hem till Ljusdalsgatan 22.
Ett fantastiskt radhus på 130+20 kvm i nybyggda Vällingby Parkstad. Arkitekturen i samtliga radhus har hämtat inspiration från Amsterdam. Ansvarig arkitekt är Brunnberg & Forshed Arkitektkontor. Smart planerade med 3 rymliga sovrum på mellanplanet med möjlighet att skapa upp till 5 sovrum för den stora familjen. Ett socialt entréplan med en härlig uteplats med gott om utrymme för lek och umgänge. Loftet högst upp i huset där säljarna inrett till ett allrum för barnen och ett smart förråd. Går enkelt att göra om till ett sovrum med gott om ljusinsläpp från de två takfönstren.
Närhet till både badplatser och t-bana (gröna linjen) med gott om bekvämligheter i området som matbutik och gym. Tryggheten med bostadsrätt och bekvämligheten i ett radhus ger dig de bästa av två världar. Ett tryggt boende i bostadsrättsförening gör dessutom att du slipper dyra engångskostnader som lagfart och pantbrev.

Visa mer
Slutpris

5 700 000 kr

Ansvarig mäklare

Daniel Lindkvist

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.