Vällingby Centrum

Vittangigatan 23

Ljus och hemtrevlig 2a högst upp i huset.

Kommande försäljning

Ljus och hemtrevlig 2a högst upp i huset.

Högst upp i huset finner du denna insynsskyddade och mycket fina 2a på Vittangigatan 23. Lägenheten erbjuder allt man som köpare kan önska sig, här finns en soldränkt balkong i rakt söderläge med fin utsikt över grönskande närområden, stora sällskapsytor och ett rymligt och modernt kök. Om man önskar skulle man kunna dela av sovrummet och på så sätt skapa en 2,5a. Här har du helt enkelt en lägenhet att verkligen trivas i.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 58 kvm
  • Antal rum: 2 rum
  • Våning: 3 av 3
  • Avgift: 3 470 kr
  • Förening: BRF Fyrfärgspennan 1
  • Byggnadsår: 1953
  • Område: Vällingby Centrum, Stockholm
Accepterat pris

2 400 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Fredrik Jakobsson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Josefin Jörnelius

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Vittangigatan 23

Vardagsrum

Hallen öppnar sedan upp sig mot det rymliga vardagsrummet. Rummet har en härlig känsla och ljuset samt utsikten är något som man slås av i detta rum tack vare de stora fönstren som vetter ut mot de grönskande omgivningarna. Från vardagsrummet når man även balkongen belägen i rakt söderläge. Tack vare det väl tilltagna ytorna i detta rum så finns det gott om plats för en större soffgrupp samt matsalsbord om så önskas, vilket gör detta till ett vardagsrum att verkligen umgås i.

Visa mer

Balkong

Balkong i absolut bästa läget. Här kan man njuta av solens värmande strålar under hela dagen samtidigt som man kan njuta av den enastående utsikten mor Grimstas grönskande naturreservat.

Visa mer

Kök

Modernt och välplanerat kök med matplats för 4-6 personer. Här erbjuds man goda förvaringsmöjligheter samt väl tilltagna arbetsytor. Köksinredningen som går i modernt vitt bryts av på ett mycket snyggt sätt mot arbetsbänken i massiv ek och det mörka kaklet som sitter ovan denna. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, diskmaskin, spis samt fläktkåpa.

Visa mer

Sovrum

Lägenhetens sovrum ligger i direkt anslutning till hallen. Detta sovrum är mycket väl tilltaget och rymmer med enkelhet både en dubbel säng samt extra förvarning om man önskar det. Tack vare sovrummets generösa ytor skulle man kunna dela av detta rum och på så sätt skapa en mini 3a.

Visa mer

Badrum

Helkaklat stambytt badrum med kaklade väggar i vitt och på golvet ligger ett ljusgrått klinker. Utrustningen i badrummet består av kommod med tillhörande spegelskåp, dusch, wc, handdukstork(ej inkopplad) samt tvättmaskin.

Visa mer

Hall

Välkomnande hall med gott om förvaringsutrymme både genom en stor och rymlig klädkammare som idag används och är inredd som en walk in closet vilket är perfekt för den klädintresserade. Här finns också flera platsbyggda garderober. Redan i hallen möts man av de sobert ljust målade väggarna som är genomgående i hela lägenheten.

Visa mer

Planskisser

Omgivning

Allmänt om området

Historia:
Vällingby var unikt redan på 50-talet då det byggdes. Vällingby, Sveriges första ABC-stad (dvs kombination Arbete, Bostad, Centrum), invigdes 1954 som "framtidsstaden" och blev på sin tid en förebild och fick stor uppmärksamhet, även internationellt.
Bebyggelsen i Vällingby kännetecknas av en omsorgsfull anpassning till landskapet och en arkitektur med många fina detaljer. Även idag omtalas Vällingby, där man lyckats bevara den charmiga 50-talsmiljön med inslag av ny modern arkitektur.
Modevaruhuset K:fem är Vällingby C senaste tillskott. K:fem, ritad av Gert Wingårdh, har erhållit ett flertal priser bla. Världens bästa byggnad för shopping på World Architecture Festival i Barcelona 2008.

Kultur och Nöjen
I Vällingby finns, vad man förmodar, världens största solur, och var man än rör sig i Vällingby går man på historisk mark med intressanta kulturinslag. Trappan, Vällingbyområdets kulturhus, anordnar allt från utställningar till intressanta föredrag. Den välbesökta och nyligen renoverade biografen "Fontänen" kan också locka med ett flertal föreställningar per kväll - 4 salonger under jord samt med en omsorgsfullt renoverad ursprungssalong.

Natur och Fritid
Hela Vällingby omges av grönområden och fina blommande trädgårdar och parker i de olika områdena. Fina cykelbanor och gångvägar inbjuder till sköna utflykter. I närheten finns härliga bad utmed hela Hässelbyområdet och ut till Blackeberg. För den som föredrar bassängbad finns Vällingby Simhall och sommartid kan man gå till utomhusbassängen i Nälsta.

Kommunikation

Tunnelbanans gröna linje trafikerar Vällingby Centrum och det tar ca 28 minuter till Stockholms central. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer. Med buss 179 är du i Spånga på ca 11 minuter. Där finns anknytning till pendeltåget som tar dig till Stockholms Central på 13 minuter.

Närservice

I Vällingby City hittar du allt - för hela familjen. Här finns över 200 butiker, serviceställen, restauranger och caféer. I den omskrivna modegallerian K:fem, med det röda, speciella, taket, hittar man det senaste i modeväg som annars endast finns i city.

FÖRSKOLOR:
Dialog förskolan, Vittangigatan 41
Klisterburken, Jämtlandsgatan 118
Regnbågen, Bräckegatan 12

SKOLOR:
Grimstaskolan, Kanngjutargränd 12, ÅK F-9
Nälstaskolan, Trollebondesgata, ÅK F-6
Vällingbyskolan, Offerdalsgatan 1-5, ÅK F-9

Parkering

Fri parkering finns på de flesta bostadsgator i Vällingby med omnejd. I Åregaraget på Årevägen samt Centrumgaraget är det 4 timmar fri parkering.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.