Vällingby - Råcksta

Råckstavägen 17

Toppmodern 3:a i fina Råcksta

Toppmodern 3:a i fina Råcksta

Modern och välplanerad 3:a om 84kvm. Denna lägenhet erbjuder dig allt du kan önska dig, så som öppna sociala ytor, toppmodernt badrum, renoverat kök och balkong med västerläge och markis som vetter mot den lugna innergården. Här bor du även nära till natur samtidigt som du har stadslivet runt hörnet. Om du tar en cykeltur på ca 5-10min så kommer du till Kanaanbadet, vällingbys bästa smultronställe! Samtidigt har du ca 500m till gröna linjens T-bana som tar dig in till stan på 16min.

Välkommen till Råckstavägen 17, så får du själv uppleva denna pärla.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 84 kvm
  • Antal rum: 3 rum
  • Våning: 2 av 5, hiss finns
  • Avgift: 4 426 kr
  • Förening: Brf Norrskenet
  • Byggnadsår: 2008
  • Område: Vällingby - Råcksta, Stockholm

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Nikola Markulic

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Råckstavägen 17

Vardagsrum

I detta öppna vardagsrumet är det verkligen lätt att inreda efter smak och sätta sin egna prägel i lägenheten. Den vackra ekparketten lyses upp tack vare det breda fönsterpartiet mot sydöst och bryts av mot vitmålade väggar. Här får du enkelt plats med en hörnsoffa och stor TV utan att förlora den magiska ytan.

Visa mer

Kök

Är du en fena i köket? Vilken tur! Detta kök renoverades 2016 och är utrustat med allt man behöver för en smidig matlagning. De vita köksluckorna, vitrinskåpen och svart bänkskivan harmoniserar med den gröna mosaiken vilket skapar en idyllisk kontrast i inredningen. Om du gillar middagsbjudningar behöver du inte oroa dig, här får du enkelt plats med ett köksbord upp till 8 personer utan risk för att det ska bli trångt. Den maskinella utrusningen består av diskmaskin, indukltionshäll, köksfläkt, kyl, frys, ugn och integrerad mikro.

Visa mer

Sovrum 1

Detta sovrum är det lite mindre sovrummet i lägenheten och används i dagsläget som ett hemmakontor. Men här får du dock enkelt plats med en 120-säng, skrivbord och förvaring utan att det blir för trångt. Detta sovrum har även anslutningen till balkongen. En vacker ekparkett som bryts av mot beigemålade väggar.

Visa mer

Sovrum 2

Välkommen till det stora sovrummet, här får du enkelt plats med en dubbelsäng utan att förlora den stora ytan. Här har du en vacker ekparkett som bryts av mot en mörkare beigemålad vägg. Fönsterpartiet vetter mot den lugna innergården och ger ett fint ljusinsläpp på kvällskvisten. Skenorna i taket vid fönstret gör det även lätt att sätta upp gardiner efter behag.

Visa mer

Hall

Första klivet in i lägenheten bemöts du av en stor och välkomnande hall med god förvaringskapacitet. Direkt till höger finner du hatthyllan och två stycken platsbyggda garderober som ser till att svälja säsongens alla ytterkläder. Ekparketten bryts av mot gråmålade väggar.

Visa mer

Badrum

Ett stort badrum med svart klinkergolv och vita kakelväggar. Utrustat med WC, handfat m. kommod, spegelskåp m. ljuskälla, duschhörna m. glasdörrar, tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk. Supermoderna materialval och ett välutrustad badrum gör att man har allting man behöver.

Visa mer

Balkong

Iscensätt dig en perfekt sommarkväll på denna balkong med ett glas vin i handen. En perfekt tillvaro på den fantastiska balkongen som ligger i västläge och vetter mot den lugna innergården. Även utrustad med markis.

Visa mer

Planskisser

Omgivning

Allmänt om området

Historia:
Vällingby var unikt redan på 50-talet då det byggdes. Vällingby, Sveriges första ABC-stad (dvs kombination Arbete, Bostad, Centrum), invigdes 1954 som "framtidsstaden" och blev på sin tid en förebild och fick stor uppmärksamhet, även internationellt.
Bebyggelsen i Vällingby kännetecknas av en omsorgsfull anpassning till landskapet och en arkitektur med många fina detaljer. Även idag omtalas Vällingby, där man lyckats bevara den charmiga 50-talsmiljön med inslag av ny modern arkitektur.
Modevaruhuset K:fem är Vällingby C senaste tillskott. K:fem, ritad av Gert Wingårdh, har erhållit ett flertal priser bla. Världens bästa byggnad för shopping på World Architecture Festival i Barcelona 2008.

Kultur och Nöjen
I Vällingby finns, vad man förmodar, världens största solur, och var man än rör sig i Vällingby går man på historisk mark med intressanta kulturinslag. Trappan, Vällingbyområdets kulturhus, anordnar allt från utställningar till intressanta föredrag.

Natur och Fritid
Invid knuten ligger Grimsta naturreservat med fina promenad- och joggingstråk. Det är även gångavstånd till Mälarens strand med flera badplatser att välja bland, bland annat Kanaanbadet med sin sandstrand. Hela Vällingby omges av grönområden och fina blommande trädgårdar och parker i de olika områdena. Fina cykelbanor och gångvägar inbjuder till sköna utflykter. I närheten finns härliga bad utmed hela Hässelbyområdet och ut till Blackeberg. För den som föredrar bassängbad finns Vällingby Simhall och sommartid kan man gå till utomhusbassängen i Nälsta.

Kommunikation

Från Råcksta tunnelbanestation kan man komma på 1 min till Vällingby C eller på 27 min till T-centralen. I Vällingby City som ligger på lite längre gångavstånd finns ett flertal resealternativ. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer. Med buss 179 är du i Spånga på ca 11 minuter. Där finns anknytning till pendeltåget som tar dig till Stockholms Central på 13 minuter.

Närservice

I Vällingby City hittar du allt - för hela familjen. Här finns över 100 butiker, serviceställen, restauranger och caféer. I den omskrivna modegallerian K:fem, med det röda, speciella, taket, hittar man det senaste i modeväg som annars endast finns i city.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.