Östersundsgatan 7 Vällingby - Råcksta
Vällingby - Råcksta

Östersundsgatan 7

Toppfräsch 2:a om 54kvm på 9:e våningen.

Såld

Toppfräsch 2:a om 54kvm på 9:e våningen.

På 9:e våningen finner ni en otroligt välplanerad 2:a om hela 54 kvadratmeter. Lägenheten har allt man kan önska sig, ett badrum med hotellkänsla, klädkammare, stort vardagsrum med rikt ljusinsläpp, välutrustat kök och förrådet precis utanför dörren. Östersundsgatan 7 byggdes om 2015 till bostäder och har därmed en nyproduktionskänsla i sina lägenheter och har även ett fantastiskt läge. Ta en 5-minuters cykeltur ned till Kanaanbadet och njut av ett svalkande dopp under sommarens varma strålar. Eller 1 minuts promenad från porten till tunnelbanans gröna linje som tar dig till stan på 16 minuter. Snacka om att ha nära till naturen men ändå ha stadslivet precis runt hörnet.

På alla våningsplan förutom 15:e har man även tvättstugor och grovtvätten ligger på våning 2. Högst upp i byggnaden finns det även en gemensam takterass med milslång utsikt mot bl.a. Stockholm skyline, Hässelby och Ekerö. På takterrassen finns även festlokal man kan boka in sig på, har använts flitigt på barnkalas så som större tillställningar. I festlokalen finns det kök, bord för över 10 personer, dusch och bastu. Och som grädden på moset har föreningen även sin egna biograf som man kan boka, perfekt för ett Star Wars maraton eller en grym fredagskväll.

Välkommen till Östersundsgatan 7, välkommen hem.

Visa mer
Slutpris

2 200 000 kr

Ansvarig mäklare

Nikola Markulic

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.