Vällingby - Vinsta

Skattegårdsvägen 414

Företagare med behov av stor verkstad/garage - se hit!

Kommande försäljning

Företagare med behov av stor verkstad/garage - se hit!

Skattegårdsvägen uppfördes till sitt nuvarande utseende i slutet av 80-talet. Det som framförallt gör huset unikt är det stora garaget i husets källarvåning. Här finns plats för flera bilar att jobba med samt en separat lackbox. Utöver detta garage finns en separat garagebyggnad med plats för 3 bilar och lyft.

Boningsdelen av huset är välskött med ett entréplan inrymmande kök med matplats, stort vardagsrum, 2 bra sovrum samt fräscht badrum med badkar och separat duschplats.

Övre plan inrymmer 3 sovrum, badrum med bastu och en rejäl förvaringsvind. På vinden finns också evakueringsventilationen för lackboxen nere i garaget.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 6 rum
  • Boarea: 167 kvm + 118 kvm biarea
  • Byggnadsår: 1942, Ombyggt 1987
  • Område: Vällingby - Vinsta, Stockholm
  • Besiktigad: Nej

9 500 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Niclas Holmberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Josefin Jörnelius

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Skattegårdsvägen 414

Exteriör

Skattegårdsvägen 414 ståtar med ett högt läge från gatan. Vacker och gedigen gjuten stenmur utgör tomtgräns mot Skattegårdsvägen.

Visa mer

Verkstad

Garage/verkstad

Visa mer

Garage

Separat garagebyggnad

Visa mer

Uteplats

Visa mer

Vardagsrum

Visa mer

Kök

Visa mer

Övre plan

Visa mer

Planskisser

Omgivning

Allmänt om området

Namnet Vällingby, "Vaellinge by" kan spåras ifrån 1300-talet och ska ha betytt folket som bor på vallen. Området har varit bebott sedan tidig stenålder och det finns rikligt med fornlämningar i trakten.

Vällingbyområdet började planläggas på 40-talet och Vällingby Centrum invigdes 1954. ABC-staden med arbetsplatser, bostäder och centrum väckte stor internationell uppmärksamhet och kom att bli en förebild för många andra förstäder.

Vinsta var tidigare i Bondesläktens ägo men under mitten av 1900-talet köptes området upp av Stockholms Stad. Idag bor 3273 personer i Vinsta.

Kommunikation

Området trafikeras av bl.a. buss 116 som tar dig till Vällingby (ca 9 min) och Spånga (ca 12 min). Buss 119 tar dig till Spånga (ca 10 min) och Hässeby C (ca 7 min). Buss 541 resp 543 tar dig till Vällingby (ca 11 min). I Vällingby C hittar du utöver all tänkbar service och en av Stockholms modernaste centrumanläggningar t-banans gröna linje som tar dig till t-centralen på ca 25 min. Från Spånga går pendeltåget som tar dig till centralen på ca 12 min.

Närservice

Fastigheten ligger i ett populärt område med närhet till det mesta. Inom gångavstånd hittar du mataffär, bussar, skola (Björnbodaskolan, förskola t.o.m. åk 6, Sörgårdsskolan förskola t.o.m. åk 6), flera dagis inom kort gångavstånd (bl.a. Förskolan Björnen, Pajazzo Förskola, Björnbodaskolans fritidshem) samt trevliga grönområden.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.