Aprikosgatan 100 Hässelby Strand
Hässelby Strand

Aprikosgatan 100

En perfekt bostad för er över +55

Såld

En perfekt bostad för er över +55

Välkomna till +55* boende på Aprikosgatan 100.
Denna ljusa och hemtrevliga två rums bostad, som erbjuder hela 83 välplanerade kvadratmeter disponerade på absolut bästa sätt. Här erbjuds du stora sociala ytor, ett förråd i bostaden som gjorts om till ett extra rum perfekt som gästrum, hemmakontor, tvrum mm. . Lägenheten upplevs väldigt ljus och trevlig tack vare de stora fönstren som skänker rummen gott om ljus. Här erbjuds man ett kompromisslöst boende med alla bekvämligheter man kan tänka sig.
Stark förening som alltid har sina boende i fokus. Bland bekvämligheterna som ingår medlemskapet finns bl.a en övernattningslägenhet, samlingslokal och en inhägnad vacker och omhändertagen bakgård med boulebana och sällskapsytor.

På Aprikosgatan 100 bor du enkelt med närhet till både natur, närservice och kommunikationer och tunnelbanas gröna linje och hemköp ligger bara 5 min promenad och den tar den till centralen på 32 min.

Varmt välkommen

*Förvärvare av bostadsrätten antas som medlem om han/hon har fyllt 55 år. Om äkta makar/sambor förvärvar bostadsrätten är det tillräckligt att en av makarna uppnått sagda ålder

Visa mer
Slutpris

1 625 000 kr

Ansvarig mäklare
Daniel Lindkvist

Daniel Lindkvist

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.