Hässelby Strand

Aprikosgatan 100

En perfekt bostad för er över +55

Till salu

En perfekt bostad för er över +55

Välkomna till 55+ seniorboende på Aprikosgatan 100.
Denna ljusa och hemtrevliga två rums bostad, som erbjuder hela 83 välplanerade kvadratmeter disponerade på absolut bästa sätt. Här erbjuds du stora sociala ytor, ett förråd i bostaden som enkelt kan göras om till ett extra rum. Lägenheten uppfattas väldigt ljus och trevlig tack vare de stora fönstren som skänker rummen gott om ljus och rymd. Här erbjuds man ett kompromisslöst boende med alla bekvämligheter man kan tänka sig.
Stark förening som alltid har sina boende i fokus. Bland bekvämligheterna som ingår finns en övernattningslägenhet, samlingslokal och en inhägnad vacker och omhändertagen bakgård med boulebana och sällskapsytor.

På Aprikosgatan 100 bor du enkelt med närhet till både natur, närservice och kommunikationer. Hemköp ligger ett stenkast bort och den gröna linjen bara en 5 min promenad bort och den tar den till centralen på 32 min.

Varmt välkommen

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 83 kvm
  • Antal rum: 2 rum
  • Våning: 1 av 9, hiss finns, Rymlig hiss
  • Avgift: 5 659 kr Avgiften inkluderar tv basutbud, fiber, VA, värme
  • Förening: BRF Karpdammen nr 3
  • Byggnadsår: 1999
  • Område: Hässelby Strand, Stockholm

1 795 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Daniel Lindkvist

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Aprikosgatan 100

Hall

Här välkomnas du an en rymlig hall med gott om förvaring. Golvet är klinkerbelagd i en snygg terrakottafärgad. En av fördelarna med denna bostad är at du har ditt förråd smidigt placerat i bostaden vilket gör att du enkelt kan förvara allt inom räckhåll i vardagen.

Visa mer

Förråd

Stort förråd på nästan 10kvm. Möjligheter att även omvandla till ett lite kontor, sovdel mm. Vita väggar och träparkett.

Visa mer

Klädkammare

Smart inredd klädkammare med plats för säsongens alla kläder och skor. Även insatt en extra garderob som även de ger extra förvaring.

Visa mer

Badrum

Badrummet med ljusblått klinkers och vitt kakel inrymmer tvättmaskin, torktumlare och en lyxig duschkabin. Finns även en torkställning monterad i väggen för det som bara ska vädras.

Visa mer

Vardagsrum

Rymligt och ljust vardagsrum med plats för stor soffgrupp och matplats. Vardagsrummets väl tilltagna yta gör att bostaden känns öppen och ljuset från träparketten som följer med i hela bostaden ger ett extra lyster.

Visa mer

Kök

Stort kök med gott om arbetsyta förvaring. De vita skåpsluckorna med trädetaljer gör sig fint mot träparketten. Gott om plat för en matplats för 4-6 personer. Den maskinella utrustningen utgörs av diskmaskin, spis, ung samt kyl/frys.

Visa mer

Matplats

Mysigmatplats med gott om ljusinsläpp och plats för 4-6 personer.

Visa mer

Sovrum

Från sovrummet når du smidigt in i köket och vardagsrummet genom de två dörrarna. Sovrummet rymmer en stor säng. Md fönster i två väderstreck fylls sovrummet med ljus och värme. Vita väggar och träparkett.

Visa mer

Balkong

Stor balkong med utsikt för den fina bakgården bort från vägen och trafik ljud. Plats för sittgrupp och blommor. Sitt och se ut över den lummiga innegården och njut av frukosten i morgonsolen. Balkongen är inglasad så du kan njuta av balkongen från tidigt vår till sen höst.

Visa mer

Förening

För uthyrning till medlemmar finns:
- Bilplats i stort garage beläget under hus 90-100.
- Bilplats med motorvärmare på föreningens utomhusparkering.
- En fräsch gästlägenhet med pentry, två sovrum (4-5 bäddplatser) och duschrum.
- Ett trevligt och välutrustat klubbrum/festlokal med plats för upp till ca 25 personer vid sittande bord.
- Bastu (gratis vissa kvällar).

På tomten finns en stor inhägnad trädgård med bl.a. fruktträd, flaggstång, pergola, blomrabatter, boulebana, grillplats samt ett tillhörande utrymme med pentry, toalett, grill och redskap. Trädgården och det tillhörande utrymmet kan – utan kostnad – bokas för egna arrangemang.
Vid varje hus finns omsorgsfullt anlagda planteringar med blommor, uppvuxna träd och prydnadsbuskar. Övrig tomtmark består av vacker natur med klippor och självsådda träd av många slag.

Visa mer

Närområde

Visa mer

Planskisser

Omgivning

Allmänt om området

Namnet Hässelby kan spåras redan från 1300-talet och ska ha betytt "byn vid Hasseldungen". Området har varit bebott sedan tidig stenålder och det finns rikligt med fornlämningar i trakten. Släkten Bonde blev på 1600-talet ägare till Hässelbys alla egendomar och lät uppföra Hässelby Slott. Bonde lät arrendera ut mark till renhållningsarbetare i området kring Lövsta sopstation och därmed grundlades Hässelby Villastad. Den goda tillgången på gödsel medförde att trädgårdsmästarna fick en dominerande ställning i Hässelby Villastad och den stora växthusbyggarperioden inföll under 20-talet.

Hässelby Köping inkorporerades i Stockholms stad 1949. Stadsdelarna Hässelby Gård och Hässelby Strand byggdes ut i samband med tunnelbanans utbyggnad 1956-58. Större delen av villabebyggelsen i Hässelby Villastad växte fram under 60- och 70-talet. Hässelby-Vällingby har 61 900 invånare och i Hässelby Strand bor idag 6 566 personer.

Kommunikation

Hässelby Strands tunnelbanestation trafikeras av den gröna linjen och Centralen nås på ca 30 minuter. Flera bussar passerar Hässelby Strand, bl.a. 119 som tar dig Spånga Stn med pendeltåg.

Närservice

I Hässelby Strands Centrum finner du ett nyligen byggt centrum med mataffär, pizzeria, café samt tobak med ATG, mm.

I Hässelby Gårds Centrum finner du all tänkbar service såsom vårdcentral, 2 affärer, restauranger, apotek, systembolag, blomsterhandel, bank, mm.

Parkering

Föreningen har 34 garageplatser som medlemmarna kan hyra. För närvarande (2020) är avgiften 675 kr/mån. Föreningen har också 21 parkeringsplatser utomhus med eluttag där avgiften (2020) är 206 kr/mån. Platserna har ingen koppling till lägenheterna utan medlem får ställa sig i kö.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.