Vällingbyvägen 136 Vällingby Centrum
Vällingby Centrum

Vällingbyvägen 136

2:a med avdelningsbart sovrum!

Såld

2:a med avdelningsbart sovrum!

Det är med stolthet som jag presenterar denna läckra 2:a på Vällingbyvägen 136. Denna välplanerade lägenhet erbjuder en öppen planlösning om 60kvm som gör att man enkelt kan inreda ytorna och sätta sin egna prägel i sitt nya hem. Här har du även möjligheten att dela av det stora sovrummet och uppföra ett helt nytt rum. Perfekt yta för en barnkammare eller kontor.

Utöver denna läckra 2:a och dess fantastiska planlösning så är även läget superbra. Här har du verkligen naturen och stadslivet runt hörnet. Vällingby C ligger i gångavstånd från porten och erbjuder ett brett utbud av shopping, restauranger och bekvämligheter. Samma gångavstånd leder även till tunnelbanans gröna Linje som tar dig in till stan på mindre än 20 minuter, eller smidiga bussförbindelser som tar dig till pendeln vid Spånga station. I närområdet har du även Nälstaängarna som erbjuder lummiga promenadstråk, fotbollsplan, parkourpark och utegym. Eller om man hoppar på cykeln och tar en tur på 10 minuter, så kommer du till Kanaanbadet, västerorts pärla. Där kan du svalka dig i Mälarens ljuva vatten under en varm sommardag och njuta av maten som Kanaancafeet serverar.

Välkommen in till visning, välkommen hem.

Visa mer
Slutpris

2 100 000 kr

Ansvarig mäklare

Nikola Markulic

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.