Vällingby - Råcksta

Jämtlandsgatan 107

1:an alla drömmer om

1:an alla drömmer om

Det är med stolthet som jag presenterar denna nyproducerade 1:a om 36 kvadratmeter som har allt en kräsen kund kan önska sig. En väldigt välplanerad 1:a som erbjuder sovalkov, stort badrum, rymlig hall, fransk balkong, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt god förvaringskapacitet i lägenhetens klädkammare. Den öppna planlösningen ger verkligen en påtaglig känsla av rymd och luftighet åt lägenheten. Här har du möjlighet att få ditt eget drömboende. Välkommen hem.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 36 kvm
  • Antal rum: 1 rum
  • Avgift: 1 905 kr
  • Förening: Brf Råckringen
  • Byggnadsår: 2018
  • Område: Vällingby - Råcksta, Stockholm

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Nikola Markulic

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Jämtlandsgatan 107

Trots det lugna området i Vällingby parkstad så finns stadslivet nära till hands, med tunnelbanans gröna linje som tar dig till stan på 17 minuter. BRF Råckringen har en god ekonomi med stora hyresintäkter och nyligen uppförda byggnader utan renoveringsbehov. Under byggnaderna finns garaget som nås med hiss från gården, platserna fördelas enligt befintligt kösystem. I föreningens lokal på markplan finner man även Hemköp som har ett tecknat kontrakt på 10 år. Utöver detta erbjuder Vällingby Parkstad natur, vatten, tunnelbana ett stenkast från fastigheten och enkel förbindelse till Vällingby Centrum som förser dig med shopping och ett stort restaurangutbud.

Rum

I detta välplanerade och rymliga rum finner man lägenhetens kök, vardagsrum och sovalkov. Vita väggar som bryts av mot ekparkett.

Till höger har man ett stilrent och modernt kök som ser till att den matlagningsintresserade blir mer än nöjd. Med en bänkskiva i mörk laminat som bryts av mot vita skåpsluckor och en vitkaklad stänkskiva uppnår man verkligen den nyproducerade känslan. Den maskinella utrustningen består av diskmaskin, kyl/frys, induktionshäll, inbyggd köksfläkt och ugn. Utöver det har man en god förvaringskapacitet och tack vare den rymliga planlösningen får man plats med ett bord för 4 personer utan att man förlorar rymligheten.

Till vänster finner man sovalkoven och vardagsrummet. En minutiöst planerad yta där du får plats med säng, soffa och sideboard. Fönsterpartierna och den spanska balkongen ligger i söderläge vilket gör att lägenheten får ett rikligt ljusinsläpp.

Visa mer

Hall

Första klivet in i lägenheten genom säkerhetsdörren välkomnas du av en rymlig hall med god förvaringskapacitet. Utöver hatthyllan och den platsbyggda garderoben har du även en walk-in-closet som ser till att svälja säsongens alla kläder. En modern hall med klassisk utredning av vita väggar som bryts av mot en ekparkett.

Visa mer

Badrum

Det rymliga och moderna badrummet med hotellkänsla ger dig verkligen möjlighet att njuta och skämma bort dig själv. Här erbjuds kommod med handfat, WC, duschhörna med glasdörr, kombinerad tvättmaskin/torktumlare, spegelskåp med inbyggd belysning och handukstork. En mörk klinker som bryts av mot vita kakelväggar.

Visa mer

Fastigheten

- Byggår 2018
- Fantastiskt läge
- En drömlik 1:a med spansk balkong

Visa mer

Omgivning

Allmänt om området

Historia:
Vällingby var unikt redan på 50-talet då det byggdes. Vällingby, Sveriges första ABC-stad (dvs kombination Arbete, Bostad, Centrum), invigdes 1954 som "framtidsstaden" och blev på sin tid en förebild och fick stor uppmärksamhet, även internationellt.
Bebyggelsen i Vällingby kännetecknas av en omsorgsfull anpassning till landskapet och en arkitektur med många fina detaljer. Även idag omtalas Vällingby, där man lyckats bevara den charmiga 50-talsmiljön med inslag av ny modern arkitektur.
Modevaruhuset K:fem är Vällingby C senaste tillskott. K:fem, ritad av Gert Wingårdh, har erhållit ett flertal priser bla. Världens bästa byggnad för shopping på World Architecture Festival i Barcelona 2008.

Kultur och Nöjen
I Vällingby finns, vad man förmodar, världens största solur, och var man än rör sig i Vällingby går man på historisk mark med intressanta kulturinslag. Trappan, Vällingbyområdets kulturhus, anordnar allt från utställningar till intressanta föredrag.

Natur och Fritid
Invid knuten ligger Grimsta naturreservat med fina promenad- och joggingstråk. Det är även gångavstånd till Mälarens strand med flera badplatser att välja bland, bland annat Kanaanbadet med sin sandstrand. Hela Vällingby omges av grönområden och fina blommande trädgårdar och parker i de olika områdena. Fina cykelbanor och gångvägar inbjuder till sköna utflykter. I närheten finns härliga bad utmed hela Hässelbyområdet och ut till Blackeberg. För den som föredrar bassängbad finns Vällingby Simhall och sommartid kan man gå till utomhusbassängen i Nälsta.

Kommunikation

Från Råcksta tunnelbanestation kan man komma på 1 min till Vällingby C eller på 27 min till T-centralen. I Vällingby City som ligger på lite längre gångavstånd finns ett flertal resealternativ. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer. Med buss 179 är du i Spånga på ca 11 minuter. Där finns anknytning till pendeltåget som tar dig till Stockholms Central på 13 minuter.

Närservice

I Vällingby City hittar du allt - för hela familjen. Här finns över 100 butiker, serviceställen, restauranger och caféer. I den omskrivna modegallerian K:fem, med det röda, speciella, taket, hittar man det senaste i modeväg som annars endast finns i city.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.