Vällingby

Kirunagatan 60

Fantastisk 3:a i västerorts bästa förening

Kommande försäljning

Fantastisk 3:a i västerorts bästa förening

Välkommen till en fantastisk 3-rummare med öppna sociala utrymmen. Första klivet in i lägenheten bemöts av en öppen hall som ansluter till alla rummen i lägenheten. Lägenheten är väldigt välskött och har en väldigt fin finish i alla rum, vilket betyder att det bara är att flytta in. I närområdet finner du Grimsta IP och många fina promenadstråk genom Hässelby och Vällingbys natur. Tunnelbanans gröna linje ligger i gångavstånd till lägenheten och tar dig till stan på 17 minuter. Det finns även skolor och förskolor i området som gör att denna lägenhet är perfekt för den nystartade familjen. Välkommen in på visning!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 70 kvm
  • Antal rum: 3 rum
  • Våning: 2 av 3
  • Avgift: 3 494 kr
  • Förening: Brf Kapprocken
  • Byggnadsår: 1954
  • Område: Vällingby, Stockholm

3 200 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Nikola Markulic

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Kirunagatan 60

Vardagsrum

Den vackra ekparketten i mosaikmönster bryts av mot en nymålad (2020) vit vägg och har fantastiska öppna ytor. De nuvarande säljarna tycker att rummet var så lätt att inreda då man får plats med en större hörnsoffa och ett matbord för 8 personer utan att det blir trångt. Lägenhetens balkong finner man i anslutning till vardagsrummet och ligger i ett sydvästläge som gör att solen följer med en hela dagen, med en utsikt mot Hässelby slott och utöver Grimstas naturslätt.

Visa mer

Kök

Köket renoverades av de förra ägarna och har en väldigt modern finish. Skåpsluckorna i mörkt trä förskönas utav kontrasten mot de designstrategiskt placerade vita luckorna. Här har du två stycken arbetsytor att tillaga middagen på, vilket gör att detta rum blir en favorit för den matlagningsintresserade. Bänkskivan är beklädd i laminat med mörkt trätema som passar in med skåpsluckorna. På den ena sidan av köket har man även en del av arbetsytan i metall. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll med en modern köksfläkt ovanför, ugn, integrerad mikro, diskmaskin och kyl/frys. Väggen som sträcker sig mellan bänkskivan och skåpsluckorna är beklädd i matt mörkgrå kakel. Ovanför skåpsluckorna har man fyra stycken ljuskällor och under skåpsluckorna har man även en ljuskälla. Golvet är av ekparkett och väggarna är nymålade i vitt.

Visa mer

Sovrum 1

I sovrummet har man ett laminatgolv med ekparkettstema och vitmålade väggar. Förvaring i detta rum är inget problem, de fyra inbyggda garderoberna ser till att svälja modelejonets kläder (finns även ett inbyggt smutsnedkast). Fönsterna vetter ut mot den gröna innergården där får ett härligt uppvaknande av morgonsolen.

Visa mer

Sovrum 2

Här är det samma typ av laminatgolv som i det första sovrummet och 3/4 vitmålade väggar som bryts av mot en fondvägg som är målad i en matt grå färg. Fönstret vetter ut mot Hässelby slott och Grimstas naturslätt. Här får du enkelt pålats med en dubbelsäng och garderob utan att förlora den öppna ytan.

Visa mer

Badrum

Det blåa klinkergolvet omfamnas av ett ljusgrått kakel som besmyckas av ett mörkblått lövmönster i midjehöjd. Vid duschhörnan finner du en mörkare glasvägg med skjutdörrsfunktion, som ser till att vattenspridningen blir minimal. Den mörka kommoden med handfatet smälter in med det mörkare spegelskåpet ovanför. Precis intill toaletten finner man även ett eluttag i midjehöjd.

Visa mer

Hall

Första klivet in i lägenheten bemöts du av en hall som ansluter till lägenhetens alla rum. Man har här även valt uppföra en vägg mellan kök och vardagsrum som gör att hallen blir större och ytorna ännu mer välplanerade. Här har man de äldre vävtapeterna som man valt att måla över i vitt (2020). Golvet är beklätt av ett laminatgolv med ekparkettstema och klädstängerna är av industridesign med gedigna metallrör. Förvaringen förses även utav den inbyggda garderoben. I hallen finner man även den moderna elcentralen.

Visa mer

Balkong

Avnjut en varm sommardag på denna soldränkta balkong. Utsikten erbjuder en lummig vy över Grimstas naturområden.

Visa mer

Fastigheten

En välskött förening med otroligt god ekonomi, lån/kvm ligger endast på 1.367kr och trots det negativa resultatet under år 2020, så gjorde man en vinst på ca 1 miljon kronor exklusive avskrivningar.

- 2000 stambyte, tak omlagda och underhållna.
Trapphus ommålades i samband med stambytet.
Utförda renoveringar:
Balkonger är renoverade och underhålls löpande. Byte av elstigar.
- 2008-2009 fasadrenovering utförd på Kirunagatan 38-52.
- 2010-2011 fönsterbyte i samtliga lägenheter
- 2010-2011 renovering av gemensamhetslokalen på Kirunagatan 52
- 2011 Fiberbredband installerat
- 2017- 2018 Fasadarbeten på Abiskovägen 30-22, Abiskovägen 20-12 respektive Kirunagatan 54-84
- 2020 Bredband från Ownit 250/250 ingår i månadsavgiften, ingen höjning av densamma.

Visa mer

Säljarens egna ord

Vi älskar att det är en så öppen planlösning och den grymma balkongen med sol som följer med en hela dagen är verkligen grädden på moset. Det härliga ljusinsläppet lyser verkligen upp lägenheten och det fantastiska köket med mycket arbetsytor gör det verkligen till en fröjd att laga mat.
Läget är även superbra! närheten till både natur, Vällingby C och city har uppskattats enormt.

Om man ska beskriva föreningen, hade jag sagt SUPERFÖRENING! Det känns så himla tryggt att vara i en så stabil och välskött förening.

Visa mer

Planskisser

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.